DayTrading: Czwartek 17.01.2019
Re: DayTrading: Czwartek 17.01.2019
od dwóch dni konsola, ciekawe na co/na kogo oni czekają 

o wariatTsunamiPL pisze:Edek mam l z 1.13857 sl 1.13849
edit:
sl przesunięty na +1 pips
edit:
zamknięte z ręki

ja takich ruchów nawet nie widzę

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Fanatyk
imo sell
nasdaq
imo sell
usa500
nasdaq
imo sell
usa500
Tomek przejął pałeczkę naczelnego miśka nawigatoraTomasz196407 pisze:imo sell
nasdaq
imo sell
usa500

The only way is up
-
- Fanatyk
Nie mów hop
bo nie wyjdzie
bo nie wyjdzie
IMO czas na byczki na edku nadszedł. Jeszcze mozliwe z 10 pipsow w dol na zajecie najlepszej pozycji i po 17 powinnismy zobaczyc mocny UP z zamknieciem dnia powyzej 1.1420. Wewnatrz kanału spadkowego utworzyl sie dzis klin konczacy na h1 - obecnie testujemy okolice dolnej bandy tego klina
a tymczasem L na rzezniku zamkniete

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
jakoś nie bardzo widzę kupno euro ;/Kermit pisze:IMO czas na byczki na edku nadszedł. Jeszcze mozliwe z 10 pipsow w dol na zajecie najlepszej pozycji i po 17 powinnismy zobaczyc mocny UP z zamknieciem dnia powyzej 1.1420. Wewnatrz kanału spadkowego utworzyl sie dzis klin konczacy na h1 - obecnie testujemy okolice dolnej bandy tego klina
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
mnie wystarczy ze ja widzePipsKong pisze:jakoś nie bardzo widzę kupno euro ;/Kermit pisze:IMO czas na byczki na edku nadszedł. Jeszcze mozliwe z 10 pipsow w dol na zajecie najlepszej pozycji i po 17 powinnismy zobaczyc mocny UP z zamknieciem dnia powyzej 1.1420. Wewnatrz kanału spadkowego utworzyl sie dzis klin konczacy na h1 - obecnie testujemy okolice dolnej bandy tego klina

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
Kermit pisze:mnie wystarczy ze ja widzePipsKong pisze:jakoś nie bardzo widzę kupno euro ;/Kermit pisze:IMO czas na byczki na edku nadszedł. Jeszcze mozliwe z 10 pipsow w dol na zajecie najlepszej pozycji i po 17 powinnismy zobaczyc mocny UP z zamknieciem dnia powyzej 1.1420. Wewnatrz kanału spadkowego utworzyl sie dzis klin konczacy na h1 - obecnie testujemy okolice dolnej bandy tego klina
To taka prawda o trejdowaniu
Kong to zna i dlatego nie mówi o pozycjach

bo jak dwóch zajmuje takie same pozycje to nigdy nie wyjdzie
wydaje się że eDek zadomowił na nowym powtarzalnym poziomie, nie ma siły iść wyżej, jest blokowany przez korelacje