ale mysle ze tu najlepszym ekspertem bedzie cblondi bo on zawsze w takich tematach byl ok
a 6 rachunkow to tylko to ze zmienic lubie brokera by za bardzo sie moimi obrotami nie innteresowal ktos
teraz mam u 3 brokerow 3 rachunki i co z tego i jak pisalem dwa otwarte puste bez obrotu
Ostatnio zmieniony 08 sty 2019, 20:44 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
To jest chyba to. Chyba znalażłem metodę dla siebie. Idealna pod skalping. Świeczki same rysują mi strefy wsparcia i oporu a potem mi pokazują gdzie wchodzić jak zrobią pierwszy ruch. Po raz pierwszy nie daję się wpuszczac w maliny na zakrętach. Jeszcze prowadzenie pozycji się doprasuje i wreszcie bedę zarabiał. To wejście to nie był przypadek.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora