mówiłes?PipsKong pisze:hehe tak jak mówiłem ;]
i to bez kresek
daytrading-wtorek-08-01-2019-t30406-20.html#p933854

mówiłes?PipsKong pisze:hehe tak jak mówiłem ;]
i to bez kresek
XAB z całym szacunkiem nie patrzę na to ;]XAB pisze:jak bez kresek jak moje od rana widzialesPipsKong pisze:hehe tak jak mówiłem ;]
i to bez kresek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pisałemTomasz196407 pisze:mówiłes?PipsKong pisze:hehe tak jak mówiłem ;]
i to bez kresek
To prawda, ale znowu to Prezydent powtórzył.Tomasz196407 pisze:Juz to byłoTsunamiPL pisze:Już nie. Bez pozycji obecnie.PipsKong pisze:Tsunam a co ? Lki masz ?
Szarpę od rana małe skalpy i dniówka wpadła.
-- Dodano: wt 08-01-2019, 14:42 --
Trump: Rozmowy z Chinami idą bardzo dobrze !
1.1408 mi wychodzi i UP, ale wiadomo że to nie apteka...narazie zgodnie z wczorajszymi założeniami i oby tak dalejXAB pisze:
co do edka to mi szczerze pasuje ten wczorajszy wykres kermita
a tam jak byk ze najpierw n-1,14 a potem w,, 1,15
ja już nic nie rozumiem ... autentycznie ....Kermit pisze:1.1408 mi wychodzi i UP, ale wiadomo że to nie apteka...narazie zgodnie z wczorajszymi założeniami i oby tak dalejXAB pisze:
Pokazywałm dzisiaj gdzie są luki na Indeksie Dolara ,popatrz sobie ,domknęli dolną idą do górnej .EU owrotnie do indeksuPipsKong pisze:ja już nic nie rozumiem ... autentycznie ....Kermit pisze:1.1408 mi wychodzi i UP, ale wiadomo że to nie apteka...narazie zgodnie z wczorajszymi założeniami i oby tak dalejXAB pisze:
miała być niby ten oRGR którego niby nie ma ale jest, ale nie ma ... i nagle projekcja na nowe duże LOW ...
Kermit
-- Dodano: wt 08-01-2019, 15:41 --
czy to jedno z drugim się nie gryzie ???
Typowy kibic sukcesu.PipsKong pisze:ja już nic nie rozumiem ... autentycznie ....Kermit pisze:1.1408 mi wychodzi i UP, ale wiadomo że to nie apteka...narazie zgodnie z wczorajszymi założeniami i oby tak dalejXAB pisze:
miała być niby ten oRGR którego niby nie ma ale jest, ale nie ma ... i nagle projekcja na nowe duże LOW ...
Kermit
-- Dodano: wt 08-01-2019, 15:41 --
czy to jedno z drugim się nie gryzie ???