Tickmill UK/EU - Broker Forex

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
psk89
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Tickmill UK - ECN Broker

Nieprzeczytany post autor: psk89 »

Witam,
Czy może mi ktoś powiedzieć skąd się wziął taki minus na tej pozycji?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

psk89 pisze:Witam,
Swap + prowizja + bilans na minus + prawdopodobnie rozszerzony spread na zamknięciu rynków.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

Ale czego konkretnie nie rozumiesz ? Między ceną otwarcia, a ostatnim kursem jest różnica 50 pipsów i stąd taka strata. Po prostu w Tickmill i Vipro na zamknięciach piątkowych spraed na większości par walutowyvh mocno się rozszerza. Na Gbp/ Aud rozszerzył się do 60 pipsów.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

MarioDM pisze: Na Gbp/ Aud rozszerzył się do 60 pipsów.
Sam z siebie się nie rozszerzył ;)
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Nieśmiertelny Trader

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

MarioDM pisze:
Ale czego konkretnie nie rozumiesz ? Między ceną otwarcia, a ostatnim kursem jest różnica 50 pipsów i stąd taka strata. Po prostu w Tickmill i Vipro na zamknięciach piątkowych spraed na większości par walutowyvh mocno się rozszerza. Na Gbp/ Aud rozszerzył się do 60 pipsów.
hmmm u mnie od dawna już max spread na parach z gbp o północy jak i na piątkowe zamknięcie (notabene też o północy ;) ) to 20 pestek a dokładnie 19,9.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

brg
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: brg »

Włącz sobie w ustawieniach wyświetlanie ceny Ask. Masz shorta, on jest rozliczany po Ask a na wykresie wyświetla Ci się tylko bid teraz. Spread trzeba doliczyc

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Zauważyłem, że w Vipro, a więc i pewnie w całym Tickmill, księgowość nie działa w piątek, bo wpłaty/wypłaty w piątki nie wychodzą ani nie wchodzą. Z czego wynika ta awersja do piątku ?
Trust no bit**es.

Awatar użytkownika
Tickmill
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Tickmill »

Dzień dobry!

Księgowość w piątki pracuje w normalnych godzinach. Jeśli złożył Pan zlecenie wypłaty i nie zostało zrealizowane w ciągu 24 godzin, prosimy o kontakt z naszą Obsługą Klienta.
Licencje: FCA UK | FSA SC | CySEC CY | Bardzo szybka egzekucja zleceń | Bezpieczeństwo środków | Forex, CFD, surowce, metale szlachetne
WWW w profilu.

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Tickmill pisze:Dzień dobry!

Księgowość w piątki pracuje w normalnych godzinach. Jeśli złożył Pan zlecenie wypłaty i nie zostało zrealizowane w ciągu 24 godzin, prosimy o kontakt z naszą Obsługą Klienta.
Księgowość w piątki nic nie księguje na kontach klientów. Ani wpłat ani wypłat. Wiem, bo akurat zdażyło mi się obie rzeczy robić w czwartek po południu i w piątek nic się nie działo. Wpłaty nie są dopisywane, a wypłaty odpisywane z konta.
Jak mam się skontakowac z obsługą klienta ? Dzwonić na Cypr ? Poza tym dzwoniąc o godzinie 15 czy 16 nic już nie przyspieszę.
Na przyszłość będę dokonywał obu rzeczy najpóźniej w środę lub poczekam do poniedziałku.
Trust no bit**es.

Awatar użytkownika
Tickmill
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Tickmill »

Dobry wieczór!

Pozwoliłem sobie sprawdzić wpłaty oraz wypłaty na pańskim rachunku. Wpłaty księgowane były:
1. 7 września 2018, piątek
2. 13 listopada, wtorek
3. 14 listopada, środa
4. 7 grudnia, piątek

Wypłatę robił Pan jedną, 18 października w czwartek

Jak widać, dwie z pięciu transakcji przeprowadzone były w piątek. Żadna w poniedziałek. Nie ma zatem absolutnie żadnych podstaw aby twierdzić, że wpłaty i wypłaty w piątki nie są realizowane. Pozdrawiam!
Licencje: FCA UK | FSA SC | CySEC CY | Bardzo szybka egzekucja zleceń | Bezpieczeństwo środków | Forex, CFD, surowce, metale szlachetne
WWW w profilu.

ODPOWIEDZ