A dałeś na msze chociaż w intencji?PipsKong pisze:daj Ci Boże w dzieciach nagrodęTsunamiPL pisze:Eur/usd dzisiaj 1.14500, tak to właśnie widzę.![]()
DayTrading: Czwartek 13.12.2018
Re: DayTrading: Czwartek 13.12.2018
jak odrzuci nagrodę to pójdę i damna mszę ;]Cblondyn pisze: A dałeś na msze chociaż w intencji?
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
hejka
na UCAD ciekawa okazja do Ski
nie zdziwię się, jeśli jeszcze dziś zanegują dzisiejszy podjazd i zawitamy do 1.33 albo i niżej
jakieś inne pomysły?
jakieś inne pomysły?
hmm...1.352? taki pomysłjasiu86 pisze:hejkana UCAD ciekawa okazja do Ski
nie zdziwię się, jeśli jeszcze dziś zanegują dzisiejszy podjazd i zawitamy do 1.33 albo i niżej
![]()
![]()
jakieś inne pomysły?
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
szkoda komentowac tego edka po prostu zamieszali w garach i tyle
a po cichu jednak liczylem na mocne wyjscie w gore by wejsc w ssss a tak to bpa blada 1ska i niech sie buja
a po cichu jednak liczylem na mocne wyjscie w gore by wejsc w ssss a tak to bpa blada 1ska i niech sie buja
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- fx-technik
- Fanatyk

Odbili na oporze z W1.XAB pisze:szkoda komentowac tego edka po prostu zamieszali w garach i tyle
Pewnie nie zauważyłeś?
To te dwie cienkie, żółte.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 13 gru 2018, 15:23 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
zauwazylem przeciez ski mialem wstepnie tam
z tym ze w1 to poza moim zasiegiem
61,8 fb mam tam poziom na h1 wystarczy na dt-1,1393
z tym ze w1 to poza moim zasiegiem
61,8 fb mam tam poziom na h1 wystarczy na dt-1,1393
USD/CAD m5,jasiu86 pisze:hejkana UCAD ciekawa okazja do Ski
![]()
![]()
jakieś inne pomysły?
dla mnie raczej będzie jazda w górę, na 1.35
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
eSka uJkowa z tp 113,35 powinna zadziałać