I dobrze,XAB pisze:no fakt w gore z tym ze juz bezemnie bo tp mi scielo takze ja bpeasy0000 pisze:GBP/JPY do góry
10;30 dane
zobaczymy co dalej
I dobrze,XAB pisze:no fakt w gore z tym ze juz bezemnie bo tp mi scielo takze ja bpeasy0000 pisze:GBP/JPY do góry
Te z piątku już dawno pożegnane. Ale przed NFP chcę mieć L z jak najniższego miejsca się daPipsKong pisze:ej Tsunam przyjacielu a Ty swoje Lki jeszcze trzymasz ???TsunamiPL pisze: Do piątku do 14:30 za wysoko eur/usd nie podejdzie.
narazie to z krotkiej siedli na oporkach linia i 38fbTomasz196407 pisze:I dobrze,XAB pisze:no fakt w gore z tym ze juz bezemnie bo tp mi scielo takze ja bpeasy0000 pisze:GBP/JPY do góry
10;30 dane
zobaczymy co dalej
A to po NFP ma byc szpila w góre? Masz jakies przecieki?TsunamiPL pisze:
Te z piątku już dawno pożegnane. Ale przed NFP chcę mieć L z jak najniższego miejsca się da
a NFP to co to jest ?:)Cblondyn pisze:A to po NFP ma byc szpila w góre? Masz jakies przecieki?TsunamiPL pisze:
Te z piątku już dawno pożegnane. Ale przed NFP chcę mieć L z jak najniższego miejsca się da
Pewnie chodzi o pejrolsy w piatek o 14,30PipsKong pisze:a NFP to co to jest ?:)Cblondyn pisze:A to po NFP ma byc szpila w góre? Masz jakies przecieki?TsunamiPL pisze:
chodzi o Powella ??
Nie dziw sie bo nawet grając na rzut monetą jest to możliwe. RP sie kłaniaŚwieżak44 pisze:O dziwo wyszedłem dziś na plus..
Pipsu, nie załamuj!PipsKong pisze:a NFP to co to jest ?:)Cblondyn pisze:A to po NFP ma byc szpila w góre? Masz jakies przecieki?TsunamiPL pisze:
chodzi o Powella ??