RGR-y są wszędzie i nawet na wykresach tickowych.XAB pisze:pepsiak to zacznij patrzec na rgr to to jest cudo techniki
Wykres z twoją analizą jest nic nie warty.Popaćkany kreskami i różnymi innymi figurami geometrycznymi.Jak już będziesz miał jakieś doświadczenie na forex to zmażesz te swoje bazgroły.[/quote]fx-technik pisze:ktos poswiecił dziesiątki tysięcy godzin żeby zdobyc odpowiednią wiedzę i umiejetnosci po to zeby Ci sygnały dawac bo Ty jak Ferdek Kiepski nie chcesz tylka ruszyc? Chyba żartujesz sobieADASKO2012 pisze: Wiem,ze wiele się pokazuje ale jak się nie powie gdzie wejść w zlecenie i gdzie wyjść to to jest nic nie warte.Pokazujecie jakieś kliny naruszane później wiele razy przez cene.Teraz to ja sie usmiałem. Dostajesz wykres z analiza, a co z tym zrobic to juz sam powinienes wiedziec. Jak nie wiesz to Cblondyn poleci Ci kilka pozycji, a potem dupogodziny, jak juz du...a zaboli od siedzenia to....kolejne dupogodziny, a jak już bedziesz rzygał wykresami to.... kolejne dupogodziny....tak to działa i moze wtedy nauczysz sie czytac wykres i korzystac z analiz
Co z tego, ze widzisz, skoro nie wiesz co masz z tym zrobić?ADASKO2012 pisze:Czekaj ,czekaj.Na EURUSD h1 widze kanał!!!
Dzieki. Mam tylko nadzieje, że chociaz wiesz o czym pisałemtempleton.inv pisze:Twoje "madrosci" dzisiaj to jest dowcip. Oby tak dalejCblondyn pisze:Wymyslłem dowcip. Przychodzi pacjent do kardiologa i pyta ..."co mi jest"?
A lekarz daje mu EKG i mówi ... "sam sobie zobacz nieuku"
Dokładnie to samo dotyczy tego co ogląda cudzy rysunekfx-technik pisze:Co z tego, ze widzisz, skoro nie wiesz co masz z tym zrobić?ADASKO2012 pisze:Czekaj ,czekaj.Na EURUSD h1 widze kanał!!!
Pieknie napisane - lepiej bym tego nie ująłfx-technik pisze: Jeżeli, np. nie znasz chińskiego, a dostaniesz przepis na pewny zarobek miliarda dolców po chińsku,
to jest wielce prawdopodobne, że nim sobie w lesie dupę podetrzesz.
Wiem co zrobić.Jak wybije górą to zagram na zamknięcie świecy K.Jak przebije dołem to zagram S.Jak cena wybije kanał i wróci to zamkne demo i wymyśle coś nowego.fx-technik pisze:Co z tego, ze widzisz, skoro nie wiesz co masz z tym zrobić?ADASKO2012 pisze:Czekaj ,czekaj.Na EURUSD h1 widze kanał!!!
No to zrobisz idiotycznie, ponieważ wtedy kupisz drogo, albo sprzedasz tanio!ADASKO2012 pisze:Wiem co zrobić.Jak wybije górą to zagram na zamknięcie świecy K.Jak przebije dołem to zagram S.Jak cena wybije kanał i wróci to zamkne demo i wymyśle coś nowego.fx-technik pisze:Co z tego, ze widzisz, skoro nie wiesz co masz z tym zrobić?ADASKO2012 pisze:Czekaj ,czekaj.Na EURUSD h1 widze kanał!!!