wg mnie na minutki raczej juz reakcji nie bedzie predzej jutro
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
no dobra zgasilem tego edka na 1,1371 bo mi w ramki wszedl juz a wole byc bp o 20 godz
jakby co to wole wejsc juz w lke
teraz manm tylko s na usd/pl z 3,812 to zostaje
artysci bo tak wlasnie liczylem na to zejscie na 60 i nie chcialo mi sie poczekac a to lajzyyyyyyyyyyyy
Tomasz196407 pisze:
Przemo dał mi fory,
kupiłem od niego
bardzo korzystnie
czy korzystnie to sie okaze przy zamknieciu
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
doktorek pisze:
Mam pytanie czy jutro realne ze zrobimy 1,1430--1,1440 -- czy jeszcze raz n1 1,1345---1,1360 ---
jutro to zrobimy 1.1270 … i dopiero będą jajcyny
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!