DayTrading: Czwartek 29.11.2018
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Czwartek 29.11.2018
A ropa sobie płynie
-
- Pasjonat
PipsKong - Analiza techniczna podpowiadałaby coś innego. Po wybiciu nowego HH cena powinna wrócić i zrobić HL. Czyli spodziewam się spadku do 0,1350 lub 0,1300. A potem dalej długa w górę.
Odnośnie Edka dodam, że jutro zamykamy miesiąc, i wszystko wskazuje na to, że będziemy mieli Doji, A to by się wpisywało w powyższy scenariusz.
Ropa gdy dotrze do 42-43 może również szybko jak opadała odpalić w górę.
Odnośnie Edka dodam, że jutro zamykamy miesiąc, i wszystko wskazuje na to, że będziemy mieli Doji, A to by się wpisywało w powyższy scenariusz.
Ropa gdy dotrze do 42-43 może również szybko jak opadała odpalić w górę.
EU H1 retest wybitego kanału lub flagi
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
hmmm ciekawe ... a co z tym motylem co ostatnio pokazywałeś i był bardzo głęboki ???MERLIN pisze:EU H1 retest wybitego kanału lub flagi

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Fanatyk
[quote="PaulGilbert"]
doji to niezdecydowanie , niepewnosc
dlatego bierz kilka poprzednich pod uwage
dlatego bierz kilka poprzednich pod uwage
ta flaga to jak najbardziej zgodnie z AT. A motyle .... to może lepsze na wiosne?PipsKong pisze:hmmm ciekawe ... a co z tym motylem co ostatnio pokazywałeś i był bardzo głęboki ???MERLIN pisze:EU H1 retest wybitego kanału lub flagi![]()

-- Dodano: czw 29-11-2018, 12:43 --
Zgadza sięTomasz196407 pisze:
Nie Motyl a GartleyPipsKong pisze:hmmm ciekawe ... a co z tym motylem co ostatnio pokazywałeś i był bardzo głęboki ???MERLIN pisze:EU H1 retest wybitego kanału lub flagi![]()
ale wygląda jak motyl ;]MERLIN pisze: Nie Motyl a Gartley
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
-
- Pasjonat
Wszelkie formacje harmoniczne, linie trendu, czy kanały jak i wsparcia i opory to nie są miejsca pewnego odbicia, ale prawdopodobnego. Dlatego warto obserwować każde takie miejsce. Warto czekać na potwierdzenia na świecach godzinowych.PipsKong pisze:hmmm ciekawe ... a co z tym motylem co ostatnio pokazywałeś i był bardzo głęboki ???MERLIN pisze:EU H1 retest wybitego kanału lub flagi![]()
Ja wczoraj około 9tej rano wszedłem w Lkę na Edku po odbiciu od LT. SL pod knotem pinbara, TP nie nastawiałem - zamknięte z ręki wieczorem po dotknięciu górnej LT. Dzięki dobremu wyborowi miejsca wejścia R:R wczorajszej transakcji to było jakieś 1:10. Nawet jeśli teraz będę się mylił pięć razy z rzędu, to i tak jestem na plusie.
Te formacje, poziomy i linie zwiększają tylko prawdopodobieństwo, a o resztę ma zadbać odpowiedni R:R.
A znasz takie które sa pewne?PaulGilbert pisze: Wszelkie formacje harmoniczne, linie trendu, czy kanały jak i wsparcia i opory to nie są miejsca pewnego odbicia, ale prawdopodobnego.

Oddam wszystkie pieniądze jeśli mi je wskażesz