ja się nie będę wypowiadał bo nie jestem wiarygodnyXAB pisze:formacje z funciakiem sa f, b duzego ryzyka
dlatego przestrzegam po .raz kolejny bo moga lupnac mocno jak kiedys w nocy np
brokernia z tego zyje a dawno jakiegos numeru nie bylo pomijajac turka
kupowal ktos dolce czy czekacie jeszcze na wyraznie nizej ???
DayTrading: Piątek 16.11.2018
Re: DayTrading: Piątek 16.11.2018
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
przyklad
w sobote rzad wywala mayowa i jej rzad
jaka moze byc luka w niedziele w nocy ?
na fajerke czy na 3
w sobote rzad wywala mayowa i jej rzad
jaka moze byc luka w niedziele w nocy ?
na fajerke czy na 3
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Widzieliście tego pinbara na H4 na Edku? No właśnie.. ja go nie widziałem i dlatego troche mnie poszarpali na M1-M5. Wygląda że jednak spadki..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Nie każdy będzie go widział bo to zależy od czasu brokera. U mnie na H4 engulf/outsidebar w dodatku na oporzeŚwieżak44 pisze:Widzieliście tego pinbara na H4 na Edku? No właśnie.. ja go nie widziałem i dlatego troche mnie poszarpali na M1-M5. Wygląda że jednak spadki..
https://charts.mql5.com/19/667/eurusd-h ... ki-tms.png
Za to jest na H1
https://charts.mql5.com/19/667/eurusd-h ... ki-tms.png
H4 to słabe świeczki są z uwagi na różne ich zamykanie w zależności od stref czasowych itd.Świeżak44 pisze:Widzieliście tego pinbara na H4 na Edku? No właśnie.. ja go nie widziałem i dlatego troche mnie poszarpali na M1-M5. Wygląda że jednak spadki..
Najlepsza Świeczka to H1 bo zawsze taka sama poza tym M30 M15
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
EUR/USD - Euro znalazło istotne wsparcie w okolicy 1,120 jednak dobre dane dla dolara będą przyciągały do ponownego testu
-- Dodano: 16 lis 2018, 14:31 --
Popyt na EUR/NZD może się odbudować
Z ciekawą sytuacją mamy obecnie do czynienia na wykresie EUR/NZD, na który proponuję spojrzeć od dłuższego horyzontu do krótkiego. Na wykresie tygodniowym mamy sporą wyprzedaż, generującą solidne wyprzedanie. W połączeniu z obecnością wsparcia, jest to korzystna kombinacja do przyjrzenia się wariantowi odreagowania
-- Dodano: 16 lis 2018, 14:34 --
GBP/USD - na kablu, kierunek jest jeden (tu raczej nikt nie ma wątpliwości) ale to nie jest czas żeby grać bohatera.
-- Dodano: 16 lis 2018, 14:31 --
Popyt na EUR/NZD może się odbudować
Z ciekawą sytuacją mamy obecnie do czynienia na wykresie EUR/NZD, na który proponuję spojrzeć od dłuższego horyzontu do krótkiego. Na wykresie tygodniowym mamy sporą wyprzedaż, generującą solidne wyprzedanie. W połączeniu z obecnością wsparcia, jest to korzystna kombinacja do przyjrzenia się wariantowi odreagowania
-- Dodano: 16 lis 2018, 14:34 --
GBP/USD - na kablu, kierunek jest jeden (tu raczej nikt nie ma wątpliwości) ale to nie jest czas żeby grać bohatera.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
tia ....
edek... dzisiaj byłbym szczęśliwym traderem ...
edek... dzisiaj byłbym szczęśliwym traderem ...
- F-You Money
- Pasjonat

Znowu zgadujesz? GBPJPY się posypie w dół do 144, a kabel pewnie podąży za nim, albo odwrotnieKermit pisze:co do kabla to pokazywałem wczoraj potencjalnego orgr'a ale jest jeszcze taka możliwosc jak poniżej na tej parze
kabel h4 alt
https://www.tradingview.com/x/lWcfxw3G/
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money