Mało zdolny jestem, bo mnie potrzebne były grube tysiące godzin, przez wiele lat.jasiu86 pisze: może i masz rację, nie wiem nie znam się na tyle ... wiem tylko jedno, IMO przeczytane książki nie są wyznacznikiem udanego trejdowania ... sam w swojej historii przeczytałem kiedyś dosłownie jedną książkę traktującą o tej tematyce (poziomy dinapoliego), która w praktyce nic mi nie pomogła ...wiem, że powtórzę wielu innych i nic nowego nie napiszę, ale IMO tylko i wyłącznie setki godzin spędzonych przed wykresem są drogą do sukcesu
nie odbieraj tego źle, nie krytykuję tu nikogo, szanuję zdanie każdego, tylko po prostu byłem zdziwiony, że w ogóle chce się Wam sprzeczać na poziomie tego forum

Co dalej z EU - mnie już nie interesuje. Jak EUR zrobi to co na czwartkowym wykresie, będę grał pakiet EUR.
Z longów na dolarowych wyszedłem w piątek. Pokazało się coś na CAD, więc w piątek był long na pakiet CAD. I tych longów też już nie mam, zamknięte z przyzwoitym urobkiem. Brak dziś czasu na pilnowanie pozycji, bo przy całym pakiecie SL jest tylko mentalny.
daytrading-czwartek-08-11-2018-t30296-100.html#p927608
resources/image/157736 ----------------------------
edycja
Widzę że nie tylko ja tu o tysiącach godzin wspominam, już mi lżej z tą moją małolotnością.