DayTrading: Piątek 02.11.2018

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 03 lis 2018, 00:00

Wzrost
3
50%
Bez zmian
1
17%
Spadek
2
33%

Liczba głosów: 6

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 02.11.2018

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

Cblondyn pisze: I jest kwestia wiarygodności. Przynajmniej dla mnie bardzo ważna
Po co Ci jego wiarygodnosc? Wchodzisz w rynek pod jego analizy albo pod to co pisze? Jak ktoś wrzuca wykres z jakims punktem widzenia to jego wiarygodnosc, pozycje zajete, depozyt i to czy zarabia czy traci interesuja mnie tyle co pogoda w Etiopiii. Jedyne co moze wzbudzic to moje zainteresowanie dana para, ktora i tak przetrawie po swojemu, przeanalizuje i zajme pozycje zgodnie z własnym przekonaniem lub wcale.
A tutaj pokaz to, pokaz tamto, a jakie masz pozycje, a ile zarabiasz, a majtki dzis zmieniles itp itd. Opanujcie sie wreszcie ludzie bo kabaret urzadzacie. To forum jest od wymiany pogladow i spojrzenia na rynek, a nie udowadniania wiarygodnosci...

Wielu pipsow
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

Kermit pisze:
Po co Ci jego wiarygodnosc? Wchodzisz w rynek pod jego analizy albo pod to co pisze? Jak ktoś wrzuca wykres z jakims punktem widzenia to jego wiarygodnosc, pozycje zajete, depozyt i to czy zarabia czy traci interesuja mnie tyle co pogoda w Etiopiii. Jedyne co moze wzbudzic to moje zainteresowanie dana para, ktora i tak przetrawie po swojemu, przeanalizuje i zajme pozycje zgodnie z własnym przekonaniem lub wcale.
A tutaj pokaz to, pokaz tamto, a jakie masz pozycje, a ile zarabiasz, a majtki dzis zmieniles itp itd. Opanujcie sie wreszcie ludzie bo kabaret urzadzacie. To forum jest od wymiany pogladow i spojrzenia na rynek, a nie udowadniania wiarygodnosci...

Wielu pipsow
:564: :564: :564:
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Invstar
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Invstar »

Dobrze wiedziec, ze zgasiles. A czemu otworzyles? Nie wrzuciles wykresu przed tylko po zajeciu pozycji.
Jako jedyny na forum wrzucasz po fakcie mowiax wow zarobilen patrzcie i podziwiajcie. A ze po drodze utopiles kilka kont to szczegol.
Trollujesz i bezczelnie smiesz dyskutowac, baxik.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Kermit pisze:
Cblondyn pisze: I jest kwestia wiarygodności. Przynajmniej dla mnie bardzo ważna

Wielu pipsow
To ci zaraz wyjaśnie. Jesli prezentuje strategie taka czy inną i w dodatku innych pouczam to jest kluczowe czy system jest zyskowny. Bo jesli nie to szkoda czasu sie nim zajmować. I jesli ktoś twierdzi, że system ZARABIA a sam gra na demo to po prostu ŻENADA. A dlaczego gra na demo? No własnie .... chyba dla każdego jest sprawa oczywistą. Przynajmniej dla mnie
Juz tu była taki jeden co na real zarabiał miliony a jaka prawda to chyba każdy juz wie.
Nie jest żadnym wstydem grac na demo. Ale troche nie w porządku jest gdy ktos komus wmawia "dziecko w brzuch" albo udaje kogoś kim nie jest. Chyba sie wyraziłem jasno :)

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

PipsKong pisze:przestańcie się kłócić bo Edek nie chce iść przez Was do góry ;]
zapomniałeś dodać że nasze(wasze) komentarze) go powstrzymały :D

Andreasgp
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Andreasgp »

Cblondyn pisze:
Andreasgp pisze:
kłótnie.jpg
Nikt ci nie każe tego czytać. Jest cos takiego jak "ignor"
I jest kwestia wiarygodności. Przynajmniej dla mnie bardzo ważna
Nie przesadzaj mam zasadę , jeżeli ktoś pokazuje pozycję powyżej 1 lota to demo i wszystko NC :!:
At Your Own Risk : Na twoje własne ryzyko
Trzeba zawsze pamiętać, że efekt jaki osiągniesz stosując jakąkolwiek strategię będzie zależał tylko od Ciebie.
Jeden (ten sam) system stosowany przez kilku traderów może dać, zupełnie różne wyniki.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Skoro dowód na to czy prezentowany przez kogoś system/strategia jest zarabiający to dlaczego tyle pytań do szkoleniowców o konto real i pokazanie zysków. SKoro to takie nieistotne to czemu zarzuca się szkoleniowcom, że pokazuja grę na demo :d
Litości :)

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

Cblondyn pisze: To ci zaraz wyjaśnie. Jesli prezentuje strategie taka czy inną i w dodatku innych pouczam to jest kluczowe czy system jest zyskowny. Bo jesli nie to szkoda czasu sie nim zajmować. I jesli ktoś twierdzi, że system ZARABIA a sam gra na demo to po prostu ŻENADA. A dlaczego gra na demo? No własnie .... chyba dla każdego jest sprawa oczywistą. Przynajmniej dla mnie
Juz tu była taki jeden co na real zarabiał miliony a jaka prawda to chyba każdy juz wie.
Nie jest żadnym wstydem grac na demo. Ale troche nie w porządku jest gdy ktos komus wmawia "dziecko w brzuch" albo udaje kogoś kim nie jest. Chyba sie wyraziłem jasno :)
Ale po co Ci jego system? Nie masz własnego? No jesli szukasz dopiero systemu i to najlepiej zeby kltos go podal na tacy to rzeczywiscie wiarygodnosc ma znaczenie, ale jesli wiesz co robisz na rynku i interesuje Cie wymiana pogladow, analiz i nic wiecej to wiarygodnosc i pochodne sa bez znaczenia
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

XAB pisze:zgasilem ujka bo za slabe ruchy
tomasz spoko
przezylem w zyciu takich tysiace
wiesz o co poszla burza
bo zaczalem udowadniac ze wykresy i zalozenia KERMITA SA SWIETNE :D
Jedynym potwierdzeniem swojej strategii, tak myśle i pisałem już
10 kolejnych pozycji z sl i tp entry
bez dostepu do netu i email i telefonu

a tak wogóle kazdy na tym rynku przegrywa ale tez i wygrywa, ten z duzych instytucji przegra milion, a ten zwykły uliczniak 100zł

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

invstar
piszesz tak duzo bo wiesz ze tu twoje ostatnie juz podrygi
ha ha ha haaaaaaaaa
poszalej sobie jeszcze bo dzis tez swieto :(

Zablokowany