Nic. Czekasz na kolejną okazje

Nic. Czekasz na kolejną okazje
Ja jestem eskowiczem. Te linie były dla mnie argumentem do zamknięcia zlecenia i nie walczenie o parę pipsów więcej.Invstar pisze:Kanał spadkowy, potencjalny double bottom, to chciales pokazac na twoim wykresie? Potencjal jest ale daleka droga do utworzenia sygnalu. Na wykresie intraday eurusd jest w trendzie spadkowym, to czy szukanie L jest warte swieczki, wg ciebie?
Kazda wzrostowa swieca wywoluje poruszenie wsrod userow. Wyjasnienie jest tylko jedno, statystyki sa nieublagane, wiekszosc kontrtrendowcow traci...
I tp wpadlo. Brawo.ufcamro pisze:EDEK
tak na krótko
https://www.tradingview.com/x/zWxkIYd4/
1,1315 może być ciekawa opcja na Longa
nie znasz zasad oraz metody innych , niech wrzucają swoje obrazki , trzymaj się tego co wypacowałeś i tego się trzymaj.Invstar pisze:I tp wpadlo. Brawo.ufcamro pisze:EDEK
tak na krótko
https://www.tradingview.com/x/zWxkIYd4/
1,1315 może być ciekawa opcja na Longa
I takie posty nie zwracaja uwagi na tym forum. Nie dziwne bo wiekszosc chce wywolywac poklask wrzucajac projekcje z targetami po 500 pips. Kazdy mysli, ze to tak latwo i przyjemnie wyglada w rzeczywistosci.
Znowu kogos urazilem. Zglos post jesli, wg ciebie lamie regulamin.Andreasgp pisze:
nie znasz zasad oraz metody innych , niech wrzucają swoje obrazki , trzymaj się tego co wypacowałeś i tego się trzymaj.
Lekceważąc zdanie innych wydajesz sam o sobie opinię
bez urazy
EOT
Nie uraziłeś oraz nie złamałeś regulamniu daleki jestem od tego, po prostu nieraz warto ...... NC .Invstar pisze:Znowu kogos urazilem. Zglos post jesli, wg ciebie lamie regulamin.Andreasgp pisze:
nie znasz zasad oraz metody innych , niech wrzucają swoje obrazki , trzymaj się tego co wypacowałeś i tego się trzymaj.
Lekceważąc zdanie innych wydajesz sam o sobie opinię
bez urazy
EOT
Nikt tu nie pisze o metodach, tylko zdzieraniu skory z niedzwiedzi, gulaszu z misia itd
Odpowiadam podobnym zartobliwym tonem. Tak jak na wykresie akcja i reakcja. Jak cie to boli to jest opcja ignoruj.
EOT