Nie wszyscyTomasz196407 pisze:
Xab ludzie na fx są frustratami

Nie wszyscyTomasz196407 pisze:
zazwyczajPaulGilbert pisze:Nie wszyscyTomasz196407 pisze:
Ludzie ubrani w L na edku na pewno.Tomasz196407 pisze:
oczywiście że nie wszyscy, ale dokładnie widać kogo interesuje tu forex i wymiana poglądów, spojrzenia na rynek, a kto będąc życiowym nieudacznikiem wbija na forum i stara się dowartościować szukając zaczepki. Ja już od jakiegoś czasu reaguje na nich tylko uśmiechem i politowaniem. I jedyne co mogę zrobić to dać na tace za rozum dla takich "krzykaczy bez wykresu"PaulGilbert pisze:Nie wszyscyTomasz196407 pisze:
Opowiedziałbym dwa przypadki poczynań ludzi na fxInvstar pisze:Ludzie ubrani w L na edku na pewno.Tomasz196407 pisze:
Xab, wyjasnij jak czytac wykres kermita?
Udalo mu sie wyczuc koniec korekty, to potem przez miesiac sie poprawial probujac go zawracac i kłaść sie na torach
Nie zablokujesz sobie dodatkiem do przegladarki tych reklam TV ?jasiu86 pisze:edek też osiagnął decydującą strefę, jak ma iść w górę to imo właśnie teraz
koszty obsługi długu, ale dużo scenariuszy jest o których nie wiemyXAB pisze:przemo
to o stopach ECB
pomysl
co spowoduje dla takich panstw jak wlochy grecja hiszp i portugalia
niezapowiedziane podniesienie stop przez ecb
jak to przemyslisz to zrozumiesz czemu draghi nie chce takiego ryzyka
2 polowa 2019 roku i dobrze jak skoncza z produkcja Qe w tym roku i tyle temat
M. daj indeksyKermit pisze:oczywiście że nie wszyscy, ale dokładnie widać kogo interesuje tu forex i wymiana poglądów, spojrzenia na rynek, a kto będąc życiowym nieudacznikiem wbija na forum i stara się dowartościować szukając zaczepki. Ja już od jakiegoś czasu reaguje na nich tylko uśmiechem i politowaniem. I jedyne co mogę zrobić to dać na tace za rozum dla takich "krzykaczy bez wykresu"PaulGilbert pisze:Nie wszyscyTomasz196407 pisze: