przecież nikt ci nie broniTsunamiPL pisze:Eur/usd tak jak i dzisiaj jutro też będę grał go na L (na dołkach).
-- Dodano: pn 29-10-2018, 22:53 --
Lubię takie konsole na eur/usd.

przecież nikt ci nie broniTsunamiPL pisze:Eur/usd tak jak i dzisiaj jutro też będę grał go na L (na dołkach).
-- Dodano: pn 29-10-2018, 22:53 --
Lubię takie konsole na eur/usd.
Na Nasdaq-u to zauwazyłem ale to działa tez na innychTsunamiPL pisze:Po prostu uważam, że bezpieczniej jest tutaj L na dołku niż s na górce
Na Nasdaq nie gram.Tomasz196407 pisze:Na Nasdaq-u to zauwazyłem ale to działa tez na innychTsunamiPL pisze:Po prostu uważam, że bezpieczniej jest tutaj L na dołku niż s na górce
po ruchu impulsowym jak ostatnio obserwujemy
jest odreagowanie bo to jest logiczne realizacja zysków i korekta 38,2-50 fibo
zawracają na 1h 3h/4h
jest to zauważalne na świecach - jak??
wiesz??
Ja sp tez nie gramTsunamiPL pisze:Na Nasdaq nie gram.Tomasz196407 pisze:Na Nasdaq-u to zauwazyłem ale to działa tez na innychTsunamiPL pisze:Po prostu uważam, że bezpieczniej jest tutaj L na dołku niż s na górce
po ruchu impulsowym jak ostatnio obserwujemy
jest odreagowanie bo to jest logiczne realizacja zysków i korekta 38,2-50 fibo
zawracają na 1h 3h/4h
jest to zauważalne na świecach - jak??
wiesz??
UJ, EU, indeks dolca,pr7emo pisze:tak stricte to każdy kto rusza usdjpy szuka korelacji i gra pośrednio na giełdzie
to jest ból kiedy usdjpy słabo reaguje w tym okresie na spadki giełd, ale prawo ucieczki do jena działa zawsze mniej więcejTomasz196407 pisze:UJ, EU, indeks dolca,pr7emo pisze:tak stricte to każdy kto rusza usdjpy szuka korelacji i gra pośrednio na giełdzie
maja struktury korekcyjne dwa razy a moze i wiecej wieksze od pozostałych par(złożonosc korekt)
indeksy mają impulsy proste do przewidzenia a
korekty sa małe
korelacji nie ma
są tzw przepływy kapitału