BB
DayTrading: Poniedziałek 08.10.2018
-
Tolmon_Nika
- Maniak

Re: DayTrading: Poniedziałek 08.10.2018
USD index:
zielonych
BB
BB
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Ty to masz nosa dłuższego , niż dadas nogęXAB pisze:usd/pl
zgasilem lki i przekrecilem na ss narazie delikatnie i DT
https://iv.pl/images/08983290082421902275.png
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
-
Tolmon_Nika
- Maniak

w ostateczności jest jeszcze s/lTomasz196407 pisze:Tolmon_Nika pisze:IMO Indexy today at the momentmoże się przyda powodzenia
BB![]()
zobaczymy tego Srodkowego górnego
Le Pen i Salvini chcą innej unii skrot
że włoski rząd Ligi i antysystemowego Ruchu Pięciu Gwiazd nie zejdzie z obranej drogi
Jesteśmy przeciwko wrogom Europy, którymi są (przewodniczący Komisji Europejskiej Jean-Claude) Juncker i (komisarz ds. ekonomicznych i finansowych Pierre) Moscovici,--- zamknięci w bunkrze w Brukseli"???????
Włochy, które się rozwijają, a nie wyprzedają swoje firmy". "To działania spekulantów w stylu (amerykańskiego finansisty George’a) Sorosa ????????//, którzy chcą upadku kraju, by wykupić dobrze działające firmy za bezcen" -
a reszte to sobie pogrzebcie z infach jak chcecie sie posmiac
że włoski rząd Ligi i antysystemowego Ruchu Pięciu Gwiazd nie zejdzie z obranej drogi
Jesteśmy przeciwko wrogom Europy, którymi są (przewodniczący Komisji Europejskiej Jean-Claude) Juncker i (komisarz ds. ekonomicznych i finansowych Pierre) Moscovici,--- zamknięci w bunkrze w Brukseli"???????
Włochy, które się rozwijają, a nie wyprzedają swoje firmy". "To działania spekulantów w stylu (amerykańskiego finansisty George’a) Sorosa ????????//, którzy chcą upadku kraju, by wykupić dobrze działające firmy za bezcen" -
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Na złocie ostanie czasy duże ruchy góra dol. Coś wisi w powietrzu.
-
Tolmon_Nika
- Maniak

Dziwisz sięXAB pisze:Le Pen i Salvini chcą innej unii skrot
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
no nie wiem czy tym razem to jednak ciut nie za wczesniejkar pisze:Ty to masz nosa dłuższego , niż dadas nogęXAB pisze:usd/pl
zgasilem lki i przekrecilem na ss narazie delikatnie i DT
https://iv.pl/images/08983290082421902275.png
bylo bo atakuja dolca dalej a eska w ok 3,76 to wisiala u mnie od ub tygodnia gdybys tak zerkal
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
stawiam dolary przeciwko orzechom, ze nie dłużej niż do 17:10.XAB pisze: no nie wiem czy tym razem to jednak ciut nie za wczesnie![]()
bylo bo atakuja dolca dalej a eska w ok 3,76 to wisiala u mnie od ub tygodnia gdybys tak zerkal
No i, nie skracaj tak wspomnianemu...
nogi.
-
barabaszek
Ujek odbicie zdechlego kota, moze to i słabszy dolar ogólnie da paliwa do wzrostu ceny złota (intraday)Ekolog pisze:Na złocie ostanie czasy duże ruchy góra dol. Coś wisi w powietrzu.
Ostatnio zmieniony 08 paź 2018, 15:41 przez barabaszek, łącznie zmieniany 1 raz.
+.barabaszek pisze:Ujek odbicie zdechlego kota, moze to da paliwa do wzrostu ceny złota x słabszy dolar (intraday)Ekolog pisze:Na złocie ostanie czasy duże ruchy góra dol. Coś wisi w powietrzu.