Kermit, Ty żartownisiu Ty!!Kermit pisze:może dlatego ze w każdej parze są dwie waluty - nie pomyślałeś o tym?Zen pisze:Jednak Edek od sierpnia do połowy września zaliczył, mimo tego korektę o 4 kilopipsy w góręv

Kermit, Ty żartownisiu Ty!!Kermit pisze:może dlatego ze w każdej parze są dwie waluty - nie pomyślałeś o tym?Zen pisze:Jednak Edek od sierpnia do połowy września zaliczył, mimo tego korektę o 4 kilopipsy w góręv
glebiej na m15XAB pisze:edek znowu podpuszczaja ab jest
c niet tak uwazam z 5minutki
jakos tak choc DT i skracam szybko do 1 lki lub kasuje
bo jakos mi to nie pasi
https://iv.pl/images/80325811834369057759.png
Nie wiem, nic nie rozkminiałem pod tym kątem. Widzę takie kreski, czuję że można próbować, zwłaszcza że zbudowałem sobie wcześniej jakieś przekonania. Akurat fibo 23 tej ostatniej falki wypada na 113. 175, więc tak ładnie wychodzi. Tylko to wciąż jest mocny trend up. Sam jeszcze nie zaszorciłem, bo nie jadłem śniadania
UJ to nie moja "bajka" tam tez trzeba rozliczać bundykokosy pisze:Nie wiem, nic nie rozkminiałem pod tym kątem. Widzę takie kreski, czuję że można próbować, zwłaszcza że zbudowałem sobie wcześniej jakieś przekonania. Akurat fibo 23 tej ostatniej falki wypada na 113. 175, więc tak ładnie wychodzi. Tylko to wciąż jest mocny trend up. Sam jeszcze nie zaszorciłem, bo nie jadłem śniadaniai nadal przeżywam, że nie miałem odwagi zostawiać szortów na złocie złapanych w piątek