DayTrading: Środa 19.09.2018
Re: DayTrading: Środa 19.09.2018
no niestety eSki trzymane długo praktycznie stoją w miejscu
Zobacz na Tauronapr7emo pisze:no niestety eSki trzymane długo praktycznie stoją w miejscu

The only way is up
wiemTsunamiPL pisze:Zobacz na Tauronapr7emo pisze:no niestety eSki trzymane długo praktycznie stoją w miejscu

to dla mnie 5% z ostatniej wpłaty

ale juz jest lepiej bo wybili dzisiejsze denko a to juz cosdoktorek pisze:jeszcze nieXAB pisze:no to jak czuje ktos blusa na edku czy jeszcze nie ?

oby tylko to nie byl znak ze i szczycik tez wywala

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Mam nadzieję, że na daxie to już jest maksymalny poziom na jakim grubasy chcą wymieniać poglądy, bo ja znowu popełniłem ten sam błąd i teraz jestem na etapie: "niech mi tylko dadzą wyjść na zero" 
Może ktoś ma jakiś fajny rozrys z Eliota na pocieszenie dla miśka? Mam dziwne uczucie, że coś mnie złapało za jaja.

Może ktoś ma jakiś fajny rozrys z Eliota na pocieszenie dla miśka? Mam dziwne uczucie, że coś mnie złapało za jaja.
Błędne pozycje się zamyka, bo dziś będzie jazda i jak zwykle rozjadą wszystkich nieostrożnych.kokosy pisze:Mam nadzieję, że na daxie to już jest maksymalny poziom na jakim grubasy chcą wymieniać poglądy, bo ja znowu popełniłem ten sam błąd i teraz jestem na etapie: "niech mi tylko dadzą wyjść na zero"
daytrading-czwartek-13-09-2018-t30181-100.html#p923565,
resources/image/156670
ED posłuchał, i trzeciego, i czwartego chochołka Euro.
Dolar - pomału wlecze się na oczekiwany poziom. Jak zatrybi, na edku szukam S. To samo, D1.
resources/image/156670
ED posłuchał, i trzeciego, i czwartego chochołka Euro.
Dolar - pomału wlecze się na oczekiwany poziom. Jak zatrybi, na edku szukam S. To samo, D1.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Na prawde mi źle idzie. Kolejne 10$ straty bo miałem pozycje która nie wytrzymała tego ruchu (daytrading-sroda-19-09-2018-t30192-50.html#p924115) . Na tym setupie i tak byłaby strata. Ja na prawde potrzebuje jakiejś przerwy, bo nawet jak grałem to i tak byłem na zero, od 3 tygodni nawet nie ruszyłem do przodu z kapitałem, a nawet straciłem chyba 20$ w sumie, 2 albo 3 runy "uwaliłem".
https://www.gpw.pl/aktualnosci?ph_main_ ... %C4%99tych Polska już nie w Emerging Market
To zaczniemy gonić S&Pmaniuszn pisze:https://www.gpw.pl/aktualnosci?ph_main_ ... %C4%99tych Polska już nie w Emerging Market

A tak poważnie, to faktycznie WIG20 może się mocniej skorelować, a wtedy biada mi bo ja bez akcji

-- Dodano: śr 19-09-2018, 19:38 --
Staraj się s na górce i l na dołku, to pójdzie lepiej-rookie- pisze:Dobra, ostatni setup dziś, do zamknięcia H4 obecnej, chyba że będzie dało się ustawić SL na BE i trzymać dłużej, jest pin, trochę słaba świeca wzrostowa przed ale po takim wzroście powinno być choć mała korekta, wejście na OPEN tej H4, w okolicach tego poziomu, więc do CLOSE mam szanse że korpus będzie spadkowy na tej H4...
https://images91.fotosik.pl/40/cb21188bd91930f1.png
-- Dodano: 19 wrz 2018, 16:25 --
To jes 10$ a nie 1000$, tylko tak pokazuje na centowym

The only way is up