Piramida zrealizowana. Zaczynam następną. Od 200zł w trzech stopniach do 1600.
Jak powtórzysz to jeszcze ze 2x to też podłubie w ten sposóbJanusz Biznesu pisze:I niech mi nikt nie mówi, że się nie da
Piramida zrealizowana. Zaczynam następną. Od 200zł w trzech stopniach do 1600.
nooo to nie jest w "stylu danbo86" jakie SL jakie BE za dużo dodajesz od siebie do systemu danbo86 ... System danbo86 opiera się na "niech się dzieje co chce" ale beż żadnych analiz, bez SLi i bez BE-ów ...Janusz Biznesu pisze:SL na BE i niech się dzieje co chce
Nendo pisze:nooo to nie jest w "stylu danbo86" jakie SL jakie BE za dużo dodajesz od siebie do systemu danbo86 ... System danbo86 opiera się na "niech się dzieje co chce" ale beż żadnych analiz, bez SLi i bez BE-ów ...Janusz Biznesu pisze:SL na BE i niech się dzieje co chce
nie umiesz grać jak danbo86
No wiem, do miszcza mi dalekoNendo pisze:nooo to nie jest w "stylu danbo86" jakie SL jakie BE za dużo dodajesz od siebie do systemu danbo86 ... System danbo86 opiera się na "niech się dzieje co chce" ale beż żadnych analiz, bez SLi i bez BE-ów ...Janusz Biznesu pisze:SL na BE i niech się dzieje co chce
Kolejna rzecz która Cie różni od danbo to stosowanie AT. Ja na dzisiaj dałbym sobie spokój bo zaraz weekend.Janusz Biznesu pisze:No wiem, do miszcza mi dalekoNendo pisze:nooo to nie jest w "stylu danbo86" jakie SL jakie BE za dużo dodajesz od siebie do systemu danbo86 ... System danbo86 opiera się na "niech się dzieje co chce" ale beż żadnych analiz, bez SLi i bez BE-ów ...Janusz Biznesu pisze:SL na BE i niech się dzieje co chce
![]()
Dwie sytuacje warte zainteresowania, tylko NFP może to całkiem zmienić. Przed 14.30 nie ma się co pchać.
To mamy bardzo podobny system jeżeli chodzi o RUNyJanusz Biznesu pisze: Różnice jakie wprowadziłem to:
- 4 serie a nie 5 (myślę o skróceniu do 3 a start większą pozycją),