nie ale oddychanie płucami jakoś mniej pasuje do powietrzemfx-technik pisze:I nie załamał się pod tobą???pr7emo pisze:eLkowe nastawienie na usdjpy w zakresie 110, jak dotąd zysk 15 pipsów ze skalpa, a dopiero teraz
wszedłem na komputer

nie ale oddychanie płucami jakoś mniej pasuje do powietrzemfx-technik pisze:I nie załamał się pod tobą???pr7emo pisze:eLkowe nastawienie na usdjpy w zakresie 110, jak dotąd zysk 15 pipsów ze skalpa, a dopiero teraz
wszedłem na komputer
W sumie, to płucami, ale i także powietrzem!pr7emo pisze:nie ale oddychanie płucami jakoś mniej pasuje do powietrzemfx-technik pisze:I nie załamał się pod tobą???pr7emo pisze:eLkowe nastawienie na usdjpy w zakresie 110, jak dotąd zysk 15 pipsów ze skalpa, a dopiero teraz
wszedłem na komputer
Chyba będziesz musiał to odwołać..Tomasz196407 pisze:a kolorowanie swiec nie pomagaXAB pisze:TERAZ WCHODZI SWIEZAK BO ON LUBI TAKIE MIEJSCA
no chyba ze lke jeszcze sciska
To godzinówkaKermit pisze:widzialem tego orgra w piatek - gdyby to byla formacja kontynuacji to juz bym siedzial zapakowany, a w silnym trendzie spadkowym nie wierze formacjom odwrocenia bez podwojnego testu okolic minimum...nie wykluczam zrealizowania tej formacji, ale nie zainwestuje pod to bez dodatkowych potwierdzen, a takich u mnie nie ma na obecna chwilecytrynek pisze:Kermit pisze: subiektywnie na h1 widze edka tak jak poniżej... i spokojnie czekam obstawiony obecnie oczekującymi zleceniami L na 1.1340. Jesli poleca jednak do gory wczesniej (alternatywny scenariusz dla mnie) to miedzy 1.1510 a 1550 bede szukał S na tej parze
https://www.tradingview.com/x/egNtWqul/
Test linii szyi
ORGR zadziałał!!!Świeżak44 pisze:+75% depo.
trzeba był dax miałbyś przynajmniej 150%Świeżak44 pisze:+75% depo.