fx-technik pisze:Tak, czyste punkty wykresowe.Tolmon_Nika pisze:Darek to w pkt. ten plus czy to coś innegofx-technik pisze:Ciag dalszy moich "kaskaderskich" zagrań z R ok. 2:
acha wykresowe twojego wykresu OK

fx-technik pisze:Tak, czyste punkty wykresowe.Tolmon_Nika pisze:Darek to w pkt. ten plus czy to coś innegofx-technik pisze:Ciag dalszy moich "kaskaderskich" zagrań z R ok. 2:
https://stat.gov.pl/obszary-tematyczne/ ... u,9,7.htmlfx-technik pisze:To chyba będę musiał coś sobie sam zasiać.
Wie ktoś jaki obszar trzeba zasiać tylko dla własnych celów rodzinnych, żeby mąkę mieć?
Ostatnie miejsce po przecinku jest rozumiane jako Point w MQL4.Tolmon_Nika pisze: acha wykresowe OK
OKfx-technik pisze:Ostatnie miejsce po przecinku jest rozumiane jak Point w MQL4.Tolmon_Nika pisze: acha wykresowe OK
I tak mam w moich indykach, bo o ile Forex daje się przeliczać na pipsy systematycznie, to już
indeksy, metale i inne, to brak zasad przeliczeniowych.
dzieki za BTCTolmon_Nika pisze:OKfx-technik pisze:Ostatnie miejsce po przecinku jest rozumiane jak Point w MQL4.Tolmon_Nika pisze: acha wykresowe OK
I tak mam w moich indykach, bo o ile Forex daje się przeliczać na pipsy systematycznie, to już
indeksy, metale i inne, to brak zasad przeliczeniowych.
dlatego czekam i nie reagujefx-technik pisze:Skoro masz trójkąt, to powinieneś czekać na wyjście i retest...
SBO, które pokazywałem nadal trzyma.
Tomasz196407 pisze:Tolmon_Nika pisze:
dzieki za BTC
Jak bym miał wolne depo , brałbym za całośc.
kibicuje koledzebyq69 pisze:a na usa klasyka - podbitka zeby sie zaladowac po dobrej cenie przy okazji szybka wycinka slabszych szortow a nastepnie wlasciwy ruch kierunkowy w dol
fart ze zlitowali sie nad moimi stopami wystarczyli 8 pips wyzej i bylaby wycinka marcinka
brawo grubasy my znamy wasze sztuczki