M15 jest od dawna moim Tf prowadzącym dla DT.Tomasz196407 pisze:Jak to masz - każdy orze jak może
edit:
te m15 mi nie pasuje do Dadasa
Zauważ też H4 na mini.
A sam trading jest na M1, lub RangeBar.
M15 jest od dawna moim Tf prowadzącym dla DT.Tomasz196407 pisze:Jak to masz - każdy orze jak może
edit:
te m15 mi nie pasuje do Dadasa
Na tych kreskach pisze gdzie SL i gdzie TP, tylko zrób fullscreen na dużym monitorze.Zolo pisze:Ja z tych kresek nic nie rozumiem. Napisz...
No to wynika z tego, że nie rozumiesz czym jest trend tu i teraz.XAB pisze:technik czytaj co ja mowie
a nie wal mi dt
napisalem twoj wykres pokazuje trend wzrostowy ?????????????
a nie minutki czy odcinek wykresu
zawsze jestem zgodliwy zejscie np do 55 i w gore
Wiesz cofx-technik pisze:Na tych kreskach pisze gdzie SL i gdzie TP, tylko zrób fullscreen na dużym monitorze.Zolo pisze:Ja z tych kresek nic nie rozumiem. Napisz...
Na Androidzie to raczej nie zobaczysz.
Sell trzeba było dać jak najbliżej linii Short Ceiling/Pivot.Tomasz196407 pisze:Wiesz cofx-technik pisze:Na tych kreskach pisze gdzie SL i gdzie TP, tylko zrób fullscreen na dużym monitorze.Zolo pisze:Ja z tych kresek nic nie rozumiem. Napisz...
Na Androidzie to raczej nie zobaczysz.
myśle że wielu tu nie rozumie pewnych rzeczy
ja rozumie Twoje m15 ale wg mnie jeszcze sygnału na sell (bo mam nadzieje że o tym piszemy)
NIE MA!!
bedzie na świecy h1 -może za 2 h1 czyli cos koło 14 naszego czasu i ameryka jak sie otworzy
w załaczeniu przesyłam moje h1 i mam nadzieje ze zrozumiesz moje
Mam zasadę, że o tym nie decyduję ani ja, ani DSWS, ani żadne inne wróżby kreskowe.XAB pisze:technik
zapytam grzecznie
czy twoj wykres pokazuje zejscie na 1,1330 czy nie