To teraz patrz jak odjeżdża.Bartomierz pisze:Porażka na złocie. Za duże rozluźnienie. Trza nad sobą całe życie pracować.
A jak już dostałem awersji to możnaby kupować...
Ale jeszcze sie musi usa zapakować....

To teraz patrz jak odjeżdża.Bartomierz pisze:Porażka na złocie. Za duże rozluźnienie. Trza nad sobą całe życie pracować.
Nikogo nie namawia sie,Kermit pisze:u mnie rzeźnik zamkniety na 140.98 z reki i nowa oczekujaca na 139,70. SL na oczekujacej taki jak byl na wczorajszej czyli 139, TP wstepnie otwarty, ale cel podnosze do 143.5Tomasz196407 pisze:GJ
1/2 swiecy wczorajszej 140.90 warte rozważenia czy sie opłaci ryzyko
po za tym układ tygodniowy !!
jeszcze pare argumentów
chciałoby sie rzec
hmm może bardziej cos wyraziste od GJ?
jeszcze moze w tej konsoli cofnac do 1.1320-1330 i dopiero wyjscie na 1.1460 IMO
Złotych pipsów wszystkimhighend pisze:To teraz patrz jak odjeżdża.Bartomierz pisze:Porażka na złocie. Za duże rozluźnienie. Trza nad sobą całe życie pracować.
Ale jeszcze sie musi usa zapakować....
40 pipsów na plus to niezły wyczynbyq69 pisze:zloto pocielo paluszki szkoda ze nie mozna zablokowac mozliwosci handlu na niektorych instrumentach hehe
na szczescie jest edek ktorego beda spuszczac na glebe zaraz, mi starczy 1,133 ale jak zjada nizej to tez sie nie obraze
1.133byq69 pisze:zloto pocielo paluszki szkoda ze nie mozna zablokowac mozliwosci handlu na niektorych instrumentach hehe
na szczescie jest edek ktorego beda spuszczac na glebe zaraz, mi starczy 1,133 ale jak zjada nizej to tez sie nie obraze