Ano, trade był z M1 za maks 5 pips, jak dobrze wszedł.Tomasz196407 pisze:Gdzie tam było wejscie
chyba z m1 z sl 1.5 p i prowizja taka ze zal d.. sciska
DSWS by 10 pips wycisnął, nawet!
Ano, trade był z M1 za maks 5 pips, jak dobrze wszedł.Tomasz196407 pisze:Gdzie tam było wejscie
chyba z m1 z sl 1.5 p i prowizja taka ze zal d.. sciska
No ja wziąłem właśnie L po 140,52 - SL 139, TP otwarte, ale celuje w 142,50xhDog pisze:Nie dziękuje, bo zapeszęKermit pisze:(...)
jak dla mnie brak miejsca na realizacje... dalbym moze 1% szans... ale powodzenia![]()
Świeżak44 pisze:No ja pierdziele..Na pierwszym oporze4 padli..
Ja nie wiem co ty chcesz na siłę widzieć???Świeżak44 pisze:Nie no, tak się z tym nie wygra..Znów popekały mi SL-e tym razem na indeksach. Połowe nowego konta uwaliłem. Oni wiedza jak się ustawiamy. Rysuja nam swieczki, takie jakie chcemy zobaczyć, a potem.. jazda w druga stronę. No zobaczie na SP500.. Po cąłym dniu spadków jeszcze oni dokładają swoje..
-- Dodano: 15 sie 2018, 15:54 --
Wszystko leci w dół: złoto, indeksy Edek..
EURCAD jedzie w góręŚwieżak44 pisze:Nie no, tak się z tym nie wygra..Znów popekały mi SL-e tym razem na indeksach. Połowe nowego konta uwaliłem. Oni wiedza jak się ustawiamy. Rysuja nam swieczki, takie jakie chcemy zobaczyć, a potem.. jazda w druga stronę. No zobaczie na SP500.. Po cąłym dniu spadków jeszcze oni dokładają swoje..
-- Dodano: 15 sie 2018, 15:54 --
Wszystko leci w dół: złoto, indeksy Edek..