DayTrading: Wtorek 14.08.2018
Re: DayTrading: Wtorek 14.08.2018
Edek leci na 1.129..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Usd/pln nawet 3,80 nie dotknie ?XAB pisze:za latwo daja zarobic
przekrecam sie na lki na eur/dol i ski na usd/ol
to troche za latwo idzie ???
The only way is up
A moze jutroTsunamiPL pisze:Usd/pln nawet 3,80 nie dotknie ?XAB pisze:za latwo daja zarobic
przekrecam sie na lki na eur/dol i ski na usd/ol
to troche za latwo idzie ???
dzis IMO nie...jutro dotknie 3.82 i piwnicaTsunamiPL pisze:
Usd/pln nawet 3,80 nie dotknie ?
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Stały bywalec
Relacja live:
Ahmedy przechodzą do ataku. Wszystkie waluty gospodarek wschodzących dzisiaj słabną, tylko nie lira. To pokazuje skalę bombardowania przez armię sułtana. Goldmany mają naradę sztabową, kiedy przejść do kontrataku. A może wycofać się z pola bitwy? Wojna jeszcze nierozstrzygnięta. Śledzimy na bieżąco...
To be continued
Ahmedy przechodzą do ataku. Wszystkie waluty gospodarek wschodzących dzisiaj słabną, tylko nie lira. To pokazuje skalę bombardowania przez armię sułtana. Goldmany mają naradę sztabową, kiedy przejść do kontrataku. A może wycofać się z pola bitwy? Wojna jeszcze nierozstrzygnięta. Śledzimy na bieżąco...
To be continued
Niewykluczone, że i dołki z 2016 będą przetestowaneŚwieżak44 pisze:Edek leci na 1.129..
https://charts.mql5.com/18/934/eurusd-w ... rokers.png
bo
https://charts.mql5.com/18/934/usdidx-w ... rokers.png
dla indexu$ nie widać przeszkód w drodze na szczyty
2% stóp procentowych FED ma swoje znaczenie
MasterLukas pisze:Relacja live:
To be continued

The only way is up
zaczyna sie przewidywanie mocnych spadkow na edku. Super bo dla mnie zaczal byc wlasnie atrakcyjny wiec zmieniam sie w byka. Poziom obrony na 1.12 jak pisalem i celuje w 1.15. Jutro mozliwe jeszcze poprawienie dzisiejszego dna o jakies 20 pipsow ale to juz bez wiekszego znaczenia. Po drodze na 1.15 spodziewam sie przystanku z korekta na 1.1440. Zejscie ponizej 1.12 zaneguje projekcje srednioterminowa o ktorej pisalem dzis rano
Wielu pipsów
Wielu pipsów
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
1.12500Świeżak44 pisze:Edek leci na 1.129..

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
pytacie o dolara
pozycjonujac musze sie liczyc nawet z 3,83
wiadomo nie zachwycilby mnie ruch w ciagu minuty czy 10
ale jesli to zrobia falkami to po to trzepie dt nawet na malutki zysk by wyszlo bez strat a nawet jesli
to i tak bedzie to tylko uszczuplenie mojej dniowki od wczoraj
kto czytal wczoraj to ja trafilem w punkt i podbicie i zejscie na edku
A EDEK TO GRA SIE NA DOMKNIECIE LUKI
Z TYM ZE NIEKONIECZNIE W TYM ROKU

BO ZAKLADAJAC NAWET KERMITA WZROSTY TO Z 1,25-- DO 1,12 TO 13 POKT
I W GORE DO1,21....
ODJAC 13 W DOL
TO MACIE CEL JAKBY SPADALO
PROSTE JAK POGIETY DRUT
pozycjonujac musze sie liczyc nawet z 3,83
wiadomo nie zachwycilby mnie ruch w ciagu minuty czy 10
ale jesli to zrobia falkami to po to trzepie dt nawet na malutki zysk by wyszlo bez strat a nawet jesli
to i tak bedzie to tylko uszczuplenie mojej dniowki od wczoraj
kto czytal wczoraj to ja trafilem w punkt i podbicie i zejscie na edku
A EDEK TO GRA SIE NA DOMKNIECIE LUKI
Z TYM ZE NIEKONIECZNIE W TYM ROKU

BO ZAKLADAJAC NAWET KERMITA WZROSTY TO Z 1,25-- DO 1,12 TO 13 POKT
I W GORE DO1,21....
ODJAC 13 W DOL
TO MACIE CEL JAKBY SPADALO

PROSTE JAK POGIETY DRUT
Ostatnio zmieniony 14 sie 2018, 19:11 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.