Plan był poczekać ale ja mam taką właściwość, że otwieram pozycje o nieksiążkowych rozmiarach. Mnie to trochę stresuje. Coś się jeszcze urodzi tylko muszę się trochę rozluźnićNieśmiertelny Trader pisze:Mozliwe ze wyszedles z trejdu zycia, no chyba ze taki byl plan ale skoro zmeczony to "odczytuje" ze nie. Ja 3ymie eda - przed wiekszymi zmianami zawsze szarpia po za tym ten spadek nie wynikal ze "zlego sentymentu" tylko retestu trojkata na daily ktory rysowal Kermit i gornej bandy kanalu na h1 na trzecie odbicie wiec podwojny sygnal ale to by bylo na tyle.Bartomierz pisze:Zmęczony jestem. Zamknąłem jena. Zarobek godny, a chętnych na pipsy jest dużo więcej. Na razie.
DayTrading: Środa 08.08.2018
- Bartomierz
- Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 08.08.2018
BBHMM 
eur/dol
wg mnie narazie jada bardzo prosto i czytelnie
spadek na 1 w zasadzie prostej fali z 1,175... do 1.152.... czyli on 230 pip
to korekta wyzej 100 pip musi byc liczona w cenie
wiadomo najlepiej bylo by bum bummmmmmmmmmm
ale to rynek przekretow wiec za lekko byc nie moze
ISTOTNE JAK zamieszaja dalej
wyjscie nad 1,1635 to wzrosty a zejscie nizej 1,157 spadki i taka to szkola zycia i AT
S z 1,1627 I CZEKAM CO DALEJ
dt nie pykam juz
wg mnie narazie jada bardzo prosto i czytelnie
spadek na 1 w zasadzie prostej fali z 1,175... do 1.152.... czyli on 230 pip
to korekta wyzej 100 pip musi byc liczona w cenie
wiadomo najlepiej bylo by bum bummmmmmmmmmm
ale to rynek przekretow wiec za lekko byc nie moze
ISTOTNE JAK zamieszaja dalej
wyjscie nad 1,1635 to wzrosty a zejscie nizej 1,157 spadki i taka to szkola zycia i AT
S z 1,1627 I CZEKAM CO DALEJ
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
dane albo jakieś ebc kiedy cena będzie przy tej liniibelon pisze:A w jakim "określonym momencie" ma być ta wzrostowa laga?pr7emo pisze:takie przyczajenie pod linią oporu ukośnego jest wstępem do lagi wzrostowej w określonym momenciebelon pisze:UJ cd z: daytrading-wtorek-07-08-2018-t30110-60.html#p919344
-- Dodano: śr 08-08-2018, 12:57 --
jeśli eDek podciągnie do zaznaczonego obszaru to eS na skalpa z TP w okolicach ceny otwarcia (linia przerywana)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ile chcesz za tego Graala?XAB pisze:eur/dol
S z 1,1627 I CZEKAM CO DALEJdt nie pykam juz
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
- fx-technik
- Fanatyk

Kuźwa, na GJ kolejny dołek na 132...
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
tak gram po 8 latach na fx, 17 pozycji zyskownych z rzędu
założenia systemu: max draw 20% w jednym czasie na jednej pozycji lub pozycjach, jedna pozycja lub układ pozycji nie może w najgorszym wypadku przekroczyć 50% stanu konta przy 300 foreksowych pipsach - to zabezpieczenie konta
od dwóch lat to się udaje, ale do tego ogromny pech nade mną ciąży, nie chce mi się udowadniać
musze podziękować esma za niewyobrażalną życiową stratę ostatniego konta europejskiego
założenia systemu: max draw 20% w jednym czasie na jednej pozycji lub pozycjach, jedna pozycja lub układ pozycji nie może w najgorszym wypadku przekroczyć 50% stanu konta przy 300 foreksowych pipsach - to zabezpieczenie konta
od dwóch lat to się udaje, ale do tego ogromny pech nade mną ciąży, nie chce mi się udowadniać
musze podziękować esma za niewyobrażalną życiową stratę ostatniego konta europejskiego
ikar na te chwile 1309 zetajkar pisze:Ile chcesz za tego Graala?XAB pisze:eur/dol
S z 1,1627 I CZEKAM CO DALEJdt nie pykam juz
-- Dodano: 08 sie 2018, 13:07 --
edek minutkiiiiiii
https://iv.pl/images/63145412044015781890.png
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
today it's coming??
no cóż , jak jaki głupi ustawiłem TP (rzadko robię takie głupstwa) i mam to samo...fx-technik pisze:Kuźwa, na GJ kolejny dołek na 132...
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
ciekawe z jakich źródeł napłynął kapitał