DayTrading: Wtorek 07.08.2018
Re: DayTrading: Wtorek 07.08.2018
Nie wiem czy pamiętacie ale dawno dawno temu na tym forum krążyły legendy o bezimiennym traderze-wybrańcu który zjawi się wraz z nadejściem nowych rządów w czasie gdy gołym okiem będzie widoczny z ziemi Mars i Wenus. Wybraniec przeistoczy się w parę walutową i zacznie sterować rynkiem za pomocą drgań wywołanych trzepotem małżowin usznych. Być może jest to właśnie Świeżak. Ponoć w prastarych archiwaliach nawigatora można odnaleźć fragmenty przepowiedni...
GBPUSD: Sellers Eye 1.2800 Following Yesterday's Close
Na forex factory piszą, że eski na kablu celują w 1.28

The only way is up
Miałoby to sens jesli chodzi o eurgbp - tam mogą i na 1.0 cisnąć. Jeszcze miesiąc temu wszystko mowilo down ale sytuacja kompletnie sie zmienila.TsunamiPL pisze:GBPUSD: Sellers Eye 1.2800 Following Yesterday's Close
Górna banda była w porządku. Już bym miał część odrobione. Teraz Edek musi spadać.. Ostania akcja.Nieśmiertelny Trader pisze:Ta górna banda mistrzostwo świataŚwieżak44 pisze:To teraz zagram po swojemu, żeby odrobić częśćź tej S-ki..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Co chwila zmieniasz kreski, któraś w końcu wejdzieŚwieżak44 pisze:Górna banda była w porządku. Już bym miał część odrobione. Teraz Edek musi spadać.. Ostania akcja.Nieśmiertelny Trader pisze:Ta górna banda mistrzostwo świataŚwieżak44 pisze:To teraz zagram po swojemu, żeby odrobić częśćź tej S-ki..

jak sie zaczal brexit to pamietam formacje czarnego labedzia chyba na 1,14TsunamiPL pisze:GBPUSD: Sellers Eye 1.2800 Following Yesterday's Close
wtedy nie miala sensu ale jeszcze trochew dol i zaczna sie niezle jajjcaaaa
na 1,275 jest chyba 618fbo wiec czemu nie
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- Bartomierz
- Pasjonat
I jak Świeżak ?Świeżak44 pisze:Górna banda była w porządku. Już bym miał część odrobione. Teraz Edek musi spadać.. Ostania akcja.Nieśmiertelny Trader pisze:Ta górna banda mistrzostwo świataŚwieżak44 pisze:To teraz zagram po swojemu, żeby odrobić częśćź tej S-ki..
The only way is up
AT nie działa na Edku na krótkich terminach. Robią na odwrót. Trzeba będzie używać innych metod. Damy radę. PS. -124$ straty na razie- FATALNIE. Mam nadzieje , że konto przeżyje.. wywieźli mnie mocno. 

Ostatnio zmieniony 07 sie 2018, 22:38 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 2 razy.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- Bartomierz
- Pasjonat