DayTrading: Wtorek 07.08.2018
- fx-technik
 - Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 07.08.2018
A ja rysować nie muszę.  

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
						Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Przekonaliście mnie..

To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
trzęsienie u wybrzeży Japonii, ale reakcji silniejszego jena nie widać

usd/pl hmmmm
dalej szarpaczka i DT choc teraz juz spokojniej
https://iv.pl/images/19919129239018380540.png
swiezak
to twoje wejscie w edka to jak wejscie smoka
czujesz blusa ?

dalej szarpaczka i DT choc teraz juz spokojniej
https://iv.pl/images/19919129239018380540.png
swiezak
to twoje wejscie w edka to jak wejscie smoka
czujesz blusa ?
					Ostatnio zmieniony 07 sie 2018, 20:13 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Jeszcze nie widzę newsa. Profilaktycznie wyszedłem z L na rzeźniku.pr7emo pisze:trzęsienie u wybrzeży Japonii, ale reakcji silniejszego jena nie widać
-- Dodano: wt 07-08-2018, 20:12 --
Zaraz ci edek pokaże jaki jest prosty do gryŚwieżak44 pisze:Przekonaliście mnie..
The only way is up
kiedyś raz rynek reagował jak fala dotarła do brzeguTsunamiPL pisze:Jeszcze nie widzę newsa. Profilaktycznie wyszedłem z L na rzeźniku.pr7emo pisze:trzęsienie u wybrzeży Japonii, ale reakcji silniejszego jena nie widać
-- Dodano: wt 07-08-2018, 20:12 --
Zaraz ci edek pokaże jaki jest prosty do gryŚwieżak44 pisze:Przekonaliście mnie..

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
wolatylność od tego zdarzenia z trzęsieniem jest, ale kierunek odwrotny do oczekiwanego, może dyskontują aby nie spadł zbyt nisko tym podciągnięciem  

Może BOJ bardzo delikatnie sprzedał odrobinę jenówpr7emo pisze:wolatylność od tego zdarzenia z trzęsieniem jest, ale kierunek odwrotny do oczekiwanego, może dyskontują aby nie spadł zbyt nisko tym podciągnięciem
-- Dodano: wt 07-08-2018, 20:33 --
Świeżak wyciął cię edek ?
The only way is up