rynek zweryfikuje kto sie źle przyjrzałCblondyn pisze: Może dobrze sie przyjrzyj. Zacznij od TF

rynek zweryfikuje kto sie źle przyjrzałCblondyn pisze: Może dobrze sie przyjrzyj. Zacznij od TF
No to jeszcze raz się przyjrzyjKermit pisze:rynek zweryfikuje kto sie źle przyjrzałCblondyn pisze: Może dobrze sie przyjrzyj. Zacznij od TF![]()
i co z tego? pierwszenstwo zawsze ma gra z trendem dla mnie...tak wiec na h4 interesuje mnie rgr, którego pokazał Merlin,zgodny z kilkumiesiecznym trendem, a na h1 orgr bo jest zgodny z impulsem h1 zapoczatkowanym 5 dni temu, a ktorego zakonczenie wychodzi mi na 1.1770. Gre pod prad zostawiam innymCblondyn pisze: Mój jest na H4 Twój na H1
tam jest jeszcze potencjalny orgr po ktorego prawe ramie zeszlismy... IMO nie bedzie klina - bedzie kanal wzrostowy i gorna banda wyzejMERLIN pisze:Nie prościej grać na EU obserwując Indeks Dolara ? Przypominam o klinie ( L na EU gdy Indeks przy górnej bandzie klina)ps miejsca w klinie dość sporo
Jest, tak samo jak RGR z H4 na EUKermit pisze:tam jest jeszcze orgr po ktorego prawe ramie zaszlismy... IMO nie bedzie klina - bedzie kanal wzrostowy i gorna banda wyzejMERLIN pisze:Nie prościej grać na EU obserwując Indeks Dolara ? Przypominam o klinie ( L na EU gdy Indeks przy górnej bandzie klina)ps miejsca w klinie dość sporo