DayTrading: Wtorek 17.07.2018
Re: DayTrading: Wtorek 17.07.2018
Można powiedzieć że dziś spory ruch, złoto i srebro w dół, euro w dół. Kasa popłynęła na indeksy tam hossa że hoho. Nie wiadomo co oglądać gdzie zajmować pozycje ale coś DAX trochę zacznę S dawać pod DT.
- fx-technik
- Fanatyk
Generalnie tak jest, że jak bardzo nie chce spadać, to sprzedający uciekają z rynku i liczą na lepszą cenę.navik pisze:Dobry.
Jak tam dax? Jednak góra co?![]()
Pisałem w piątek ze coś mi tam nie wyglada spadkowo.
A tutaj tłukli w opór i teraz pytanie, czy go przetłukli, czy tylko tzw. fałszywka?
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
To pewnie teraz bedą sprawdzać od góry , czy wytrzyma czy nie , ...myśle ze wytrzyma - ale zobaczymyfx-technik pisze:Generalnie tak jest, że jak bardzo nie chce spadać, to sprzedający uciekają z rynku i liczą na lepszą cenę.navik pisze:Dobry.
Jak tam dax? Jednak góra co?![]()
Pisałem w piątek ze coś mi tam nie wyglada spadkowo.
A tutaj tłukli w opór i teraz pytanie, czy go przetłukli, czy tylko tzw. fałszywka?

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
- amneziahaze
- Stały bywalec
Testuję właśnie system Dadasa pod swoją strategię plus kogoś tam jeszcze. Aż ciekaw jestem czy influence w tym wypadku się sprawdzi. Nie wiem dlaczego, ale coś mi podpowiada by łączyć jedno z drugim. Za chwilę powinna się nieco tak na oko osunąć ta fala z daxa. Pozdrawiam.
Patrzac na index dolara i euro wyglada jakby edek mial zrobic 1.14 jeszcze w tym tygodniu. Podłączeni do wodospadu ?:)
- amneziahaze
- Stały bywalec
poza tym na daily moze sie na przyklad odbic od ema 48.
- kk.dreamer
- Pasjonat
hej. Na edku brakujem i jeszcze jednego podbicia up do 1.176
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
nigdy nie jest za późno, do 1.14 możesz dużo siana zebraćSinus pisze:Chyba już za późno wchodzić w edka? Co myślicie?

W tym momencie kręcą się przy pivocie i do tego jest duża szansa krótkiej korekty na h1 do 1.1690 więc średnio. Jak padnie 1.1650 to wracamy do równi pochyłej do 1.16.Sinus pisze:Chyba już za późno wchodzić w edka? Co myślicie?