DayTrading: Czwartek 05.07.2018
Re: DayTrading: Czwartek 05.07.2018
Ciekawie wygląda ropa, korekta o 10-15$ czy atak 5$ wyżej, jak sądzicie?
Patrząc z dala to i 30$ korekty możliwe i to w szybkim tempie, patrząc co wyprawiają wielcy gracze będzie ciekawie.
Patrząc z dala to i 30$ korekty możliwe i to w szybkim tempie, patrząc co wyprawiają wielcy gracze będzie ciekawie.
- fx-technik
- Fanatyk
Jest w konsoli z tendencją do retestu High z 3-ciego lipca.andrut pisze:Ciekawie wygląda ropa, korekta o 10-15$ czy atak 5$ wyżej, jak sądzicie?
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
jaki termin przewidujesz ? bo dziś o 17:00 zapasy i jeżeli mówimy o DT to mysle ,że góra, ale nie gram dziś ropy bo nie mam wolnego depa , "wszystko" w geju i sapinie na Landrut pisze:Ciekawie wygląda ropa, korekta o 10-15$ czy atak 5$ wyżej, jak sądzicie?

sapina tp 2741 żółty prostokąt
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 lip 2018, 13:48 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Kurcze, a ja właśnie S zapuściłem.fx-technik pisze:Jest w konsoli z tendencją do retestu High z 3-ciego lipca.andrut pisze:Ciekawie wygląda ropa, korekta o 10-15$ czy atak 5$ wyżej, jak sądzicie?
Albo wypłacić wszystko i dac sobie spokój na jakiś czas. Niech sobie sami grają w tym bajzlu na dźwigni 1:20 albo najlepiej 1:1 a grubasy 1:100. Powodzenia.TsunamiPL pisze:Trzeba duże depo wpłacić i grać pozycjami odpowiednio większymi.Świeżak44 pisze:Ja w ogóle sobie tej gry na obniżonej dźwigni nie wyobrażam..

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- fx-technik
- Fanatyk
Jeżeli będzie bronić $74 Cash jako opór, to wtedy będę stawiał na korektę.
Natomiast, dla DT na ten ranek, to trzeba było po $74 kupować za 50 pips TP.
Natomiast, dla DT na ten ranek, to trzeba było po $74 kupować za 50 pips TP.
Ostatnio zmieniony 05 lip 2018, 13:46 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
chętnie ją zobaczę na 65andrut pisze:Ciekawie wygląda ropa, korekta o 10-15$ czy atak 5$ wyżej, jak sądzicie?

-- Dodano: czw 05-07-2018, 13:49 --
dziękujemy Ci Kongu bardzo serdeczniePipsKong pisze:a tak BTW po co szukać dziury w całym jak srebro w promocji

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
PipsKong pisze:chętnie ją zobaczę na 65andrut pisze:Ciekawie wygląda ropa, korekta o 10-15$ czy atak 5$ wyżej, jak sądzicie?
-- Dodano: czw 05-07-2018, 13:49 --
dziękujemy Ci Kongu bardzo serdeczniePipsKong pisze:a tak BTW po co szukać dziury w całym jak srebro w promocji![]()
![]()
![]()
![]()
Wszystko zależy jaki spadek zapasów będzie
" uczeni" przewidują że spadną o 5 mln jeśli spadną o 10 mln to zapewne 78 $ zobaczymy w najbliższym czasie...
wenezulela Iran problemy w Kanadzie znacznie ograniczają podaż ropy
a opec podniósł wydobycie tylko 1 mln trochę albo dużo za mało
obecnie też odwróciłem L na S
ja w S na ropie nie wejdę , ale chętnie poczekam na L gdzieś niżej ;]_Kerad_ pisze: Wszystko zależy jaki spadek zapasów będzie
" uczeni" przewidują że spadną o 5 mln jeśli spadną o 10 mln to zapewne 78 $ zobaczymy w najbliższym czasie...
wenezulela Iran problemy w Kanadzie znacznie ograniczają podaż ropy
a opec podniósł wydobycie tylko 1 mln trochę albo dużo za mało
obecnie też odwróciłem L na S
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
pozamykane wszystko trzeba chwile postac z boku . Bedzie zmiana " krupiera " ( usa ) w kasynie 

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...