Na 50% może być nawrotka. Ładnie poszli.krzychu3_1989 pisze:ale dax urwał SL poszedł ciut wyżej niż miał
DayTrading: Czwartek 05.07.2018
Re: DayTrading: Czwartek 05.07.2018
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
no to gejowe byki chyba ruszyły, pierwsze poważniejsze zasieki widze na 147 (oczywiście po wybiciu szczytu z 22 .06 , u mnie 146,634) , a docelowo 148 - tak mi moja szklana kula podpowiada , czyli scenariusz napisałem sobie taki :
pkt 1. Próba wybicia 146,634
pkt 2 . cofka i retest trojkąta H1
pkt 3 . ponowna próba wybicia szczytu ( pkt 1 )
pkt4 . wybicie i zasieki na 147 - tam troche dłuższa walka czyli konsola , czyli ..
pkt 5 . obserwujemy i reagujemy na bieżąco

ps . no i sapina też w podobnej sytuacji , tez byczo jak na ten moment
-- Dodano: 05 lip 2018, 08:31 --
dobra a teraz trzeba pedzić na godzinke do roboty - jak mnie to wk...ia
pkt 1. Próba wybicia 146,634
pkt 2 . cofka i retest trojkąta H1
pkt 3 . ponowna próba wybicia szczytu ( pkt 1 )
pkt4 . wybicie i zasieki na 147 - tam troche dłuższa walka czyli konsola , czyli ..
pkt 5 . obserwujemy i reagujemy na bieżąco

ps . no i sapina też w podobnej sytuacji , tez byczo jak na ten moment

-- Dodano: 05 lip 2018, 08:31 --
dobra a teraz trzeba pedzić na godzinke do roboty - jak mnie to wk...ia

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Świeżak44 pisze:Na 50% może być nawrotka. Ładnie poszli.krzychu3_1989 pisze:ale dax urwał SL poszedł ciut wyżej niż miał
nie będzie nawrotki
jest jak jest
Czyli chybił trafił. 50% jest zawszeŚwieżak44 pisze:Na 50% może być nawrotka. Ładnie poszli.krzychu3_1989 pisze:ale dax urwał SL poszedł ciut wyżej niż miał

The only way is up
- fx-technik
- Fanatyk
Pokazywałem przed:
I doszedł tam, gdzie miał dojść.Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Jak amerykanie pomogą to pójda dalej. Ale cos mi się zdaje, że będzie jak zwykle jakaś przykra niespodzianka.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- fx-technik
- Fanatyk
Co? Że korekta, to jest dla ciebie przykra niespodzianka?
Korekta zwykle bywa, ale jej głębokość zależy od siły trendu, czyli od braku przeciwnej strony.
Korekta zwykle bywa, ale jej głębokość zależy od siły trendu, czyli od braku przeciwnej strony.
generalnie tak wychodzi... roczny swap to mniej więcej średnia roczna strata na lirze ;][/quote][/quote]crok. pisze:ale jaki swapPipsKong pisze:szaleniec jakiśTsunamiPL pisze:
Dobra zamknąłem L na lirze. Wczoraj ktoś chciał s zostawiać na niej na noc![]()
![]()
![]()
ze swapu mozna zyc , ja juz mam z 4-5 k samego swapu na lirzr otwartej koncem maja ( co rowna sie prawie minusowej pozycji
Co wy piz.....cie ,ludziom wodę z mózgu robicie - to są efekty wyzerowania depo . Jeden durny rok temu już był który pisał lira max 4,1-4,2 i pakowac całe depo- ciekawe ile zarobił na swapie (" tańczący z lirą")
crok pokaż jak dostatnie żyjesz ze swapu ?
Nie pakujcie się po takich durnych

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- fx-technik
- Fanatyk
No, QWA, rewelka!
Który to broker charytatywnie kasę rozdaje???
Jeszcze takich cudów nie widziałem, żeby swap pokrywał straty.
Który to broker charytatywnie kasę rozdaje???
Jeszcze takich cudów nie widziałem, żeby swap pokrywał straty.
Ostatnio zmieniony 05 lip 2018, 11:27 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Podpisuje sie rękami i nogamiZibi 68 pisze:
Co wy piz.....cie ,ludziom wodę z mózgu robicie - to są efekty wyzerowania depo . Jeden durny rok temu już był który pisał lira max 4,1-4,2 i pakowac całe depo- ciekawe ile zarobił na swapie (" tańczący z lirą")
crok pokaż jak dostatnie żyjesz ze swapu ?
Nie pakujcie się po takich durnychwpisach bez potwierdzenia at w lire