DayTrading: Piątek 22.06.2018
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Piątek 22.06.2018
Kuźwa, jak oni się męczą...
Nie macie coś lepszego do oglądania?
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Obejrzenie filmu pt. "jak nie trejdować" może okazać się dobrą lekcją na przyszłość.fx-technik pisze:Kuźwa, jak oni się męczą...

technik ty sie rzadko wypowiadasz na dluzszy termin ale kierunki np na edku dobrze przewidywales
moze podalbys jakies zasiegi na usd/pl np na ten rok
wiadomo nie bede tego traktowal ze tak musi byc ale moze sprobuj
kilka osob jakas wizje mi podawalo a w tym wypadku ze ciebie akurat poziom kursu dolca nie interesuje moze ty bedziesz mial jakies spostrzezenia inne chocby niz ja
bo ja to dolar ok 5 wtedy bylby dla mnie idealny poziom choc wiem ze dla gospodarki moze nie za bardzo
ale krotko choc z miesiac to czemu nie
i sorki ze was mecze tym kursem usd/pl
ale mam spory interes i wiadomo platnosc
ale moge poczekac i nie bardzo pasowaloby mi stracic 10 czy 20 procent na przeliczniku
takze jak ktos ma jakas wizje to oczywicie chetnie poczytam mam gdzies do konca roku czas
i napewno nie bede mial pretensji jesli ktos zalozy inaczej niz bedzie
wiadomo troszke juz sie zabezpieczylem bo 25 procent platnosci juz wymienilem na zlotowki by nie bylo gadki ze nie mysle dlatego wszelkie przewidywania nawet na miesiac dwa tez mnie interesuja i z gory dzieki
moze podalbys jakies zasiegi na usd/pl np na ten rok
wiadomo nie bede tego traktowal ze tak musi byc ale moze sprobuj
kilka osob jakas wizje mi podawalo a w tym wypadku ze ciebie akurat poziom kursu dolca nie interesuje moze ty bedziesz mial jakies spostrzezenia inne chocby niz ja
bo ja to dolar ok 5 wtedy bylby dla mnie idealny poziom choc wiem ze dla gospodarki moze nie za bardzo
ale krotko choc z miesiac to czemu nie
i sorki ze was mecze tym kursem usd/pl
ale mam spory interes i wiadomo platnosc
ale moge poczekac i nie bardzo pasowaloby mi stracic 10 czy 20 procent na przeliczniku
takze jak ktos ma jakas wizje to oczywicie chetnie poczytam mam gdzies do konca roku czas

i napewno nie bede mial pretensji jesli ktos zalozy inaczej niz bedzie

wiadomo troszke juz sie zabezpieczylem bo 25 procent platnosci juz wymienilem na zlotowki by nie bylo gadki ze nie mysle dlatego wszelkie przewidywania nawet na miesiac dwa tez mnie interesuja i z gory dzieki
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Wszechinterwałowa analiza EURUSD ====> pozycja L:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- fx-technik
- Fanatyk
USDPLN = 3.9 - 4.0
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Karnak, widzę, że zabrałeś się za wykresy na koniec tygodnia, to może dorzucisz jeszcze DAX'a na dobre zakończenie?;-)karnak pisze:Wszechinterwałowa analiza EURUSD ====> pozycja L:
pik pisze:Karnak, widzę, że zabrałeś się za wykresy na koniec tygodnia, to może dorzucisz jeszcze DAX'a na dobre zakończenie?;-)karnak pisze:Wszechinterwałowa analiza EURUSD ====> pozycja L:
Wg mnie na FDAX jest średnioterminowy sygnał S:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dzięki Karnak. To w połączeniu z S&P wieści spadki, ale zdaje się to być zbyt oczywiste, żeby było prawdziwe. Zobaczymy, co ten tydzień pokaże.
CZYZBY NIEMCY NIE WYSZLI Z GRUPY ---LADNA PIERWSZA POLOWA SZWEDOW CZY UTRZYMAJA TO GRE W DRUGIEJ ODSLONIE
A czy ma ktoś przeczucie że Dax otworzy się luką w górę i dlaczego?
-- Dodano: sob 23-06-2018, 22:34 --
Nie o mecz chodzi.
-- Dodano: sob 23-06-2018, 22:34 --
Nie o mecz chodzi.