Serendipity pisze:marhac pisze:Serendipity pisze:Co jest złe w pisaniu zawieranych pozycji, a nie wklejaniu wykresow?
jak się domyślam intencji Tomasza to chodzi o Mt7,15-20

Trafne spostrzezenie
Od nastepnego razu bede zamieszczal wykresy, a wszystkie grzechy zaluje i postanawiam poprawe

Zaczne od tego ze z Blondynem oczywiscie sie jak zwykle nie zgadzamy chodź juz w drugim poście przyznał racje co do wstawiania wykresów- Ale to powiem normalka znam Blondyna i go szanuje tak jak kazdego.
Otóz kolego jest tak że dajesz trade z sl i tp i entry tak?
to moze byc dla jednego rekomendacja a moze dla drugiego okazja że akurat sobie wejde i już (jak sie skonczyło Twoje wczorajsze trejdowanie wiadomo! Dax i us 30
troche jestem tu na tym forum i nie takie cuda widziałem np u naszego kolegi misia sl 200 pipsów przesuwany co rusz i pisanie NIC sie nie bój bo to zawróci - to raz
Jak wczesniej czytałes moje posty zwróciłem uwage na to że to jest zwykłe forum tematyczne nie jakis portal z sygnałami
a jak tak jest to może napiszmy DT -sygnały
Bedziemy sie ścigać z L i S bo tacy tu są i piszą że nawet jak rynek inaczej to i oni są zarobieni
Moim zdaniem to bez sensu !
Bardziej mi jest osobiscie blizsza forma analizowania i omawiania niz zwykłe dałem buy i dałem S
ale oczywiscie jak źle pisze to pewnie administrator zwróci na to uwage i dostane w najgorszym układzie bana albo ostrzezenia