Technik tu już nikt nie gra na M1 nawet ja. Na M1 się tylko traci pieniądze, czas i nerwy... H4, H1, M30- tak się teraz gra!fx-technik pisze:U mnie powtórka z rozrywki, tak samo jak na porannym DAXie.

Technik tu już nikt nie gra na M1 nawet ja. Na M1 się tylko traci pieniądze, czas i nerwy... H4, H1, M30- tak się teraz gra!fx-technik pisze:U mnie powtórka z rozrywki, tak samo jak na porannym DAXie.
Ja nie gram M1, tylko zwieram transakcje na M1.Świeżak44 pisze:Technik tu już nikt nie gra na M1 nawet ja. Na M1 się tylko traci pieniądze, czas i nerwy... H4, H1, M30- tak się teraz gra!fx-technik pisze:U mnie powtórka z rozrywki, tak samo jak na porannym DAXie.![]()
Troche siersi tylko miś straciłnavik pisze:kur.... rope łapałem po 64,33 i 64.54 i oddałem po 64,66ja pi.....e, co za bałwan ze mnie
![]()
A tymczasem g/j sie powoli zakrada do niebieskiej przerywanej linii z porannej wróżby- Byki to potęga
![]()
![]()
dobranoc
Policzyłem swój Factor: 26096(+)/ 3441 (-)= 7,58fx-technik pisze:Ja nie gram M1, tylko zwieram transakcje na M1.Świeżak44 pisze:Technik tu już nikt nie gra na M1 nawet ja. Na M1 się tylko traci pieniądze, czas i nerwy... H4, H1, M30- tak się teraz gra!fx-technik pisze:U mnie powtórka z rozrywki, tak samo jak na porannym DAXie.![]()
A dzisiaj mam profit factor 5.56, to gdzie tu strata???
O tak dzisiaj: