dobry ...
co do g/j wczorajszego. Taką mam wizje na niego , ale wiadomo ,że nie koniecznie musi sie sprawdzić - to tylko wizja ( z fusów po kawie rozpuszczelnej)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Jaki rzut monetą?? Wszystko mam pod kontrolą. Nie przeszli poprzedniego high to co bedę się zakładał. Zabrałem zysk i czekam. Powinnibyli to wybi ć ten 12830 to bym siedział w L. Na wykres trzeba reagować, inaczej rodzą się problemy.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Świeżak44 pisze:Jaki rzut monetą?? Wszystko mam pod kontrolą. Nie przeszli poprzedniego high to co bedę się zakładał. Zabrałem zysk i czekam. Powinnibyli to wybi ć ten 12830 to bym siedział w L. Na wykres trzeba reagować, inaczej rodzą się problemy.
Taka konsola się zrobiła na M30 to co będę sie upierał, ze wyjdą w górę. Jakby już wybili to bym siedział dalej do 12916 w L. A teraz to nie wiadomo...
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Świeżak44 pisze:Jaki rzut monetą?? Wszystko mam pod kontrolą. Nie przeszli poprzedniego high to co bedę się zakładał. Zabrałem zysk i czekam. Powinnibyli to wybi ć ten 12830 to bym siedział w L. Na wykres trzeba reagować, inaczej rodzą się problemy.
Nie reaguj tylko graj
My z Tolmo rzucamy
zastanawiam się czy nie zmienić na:
kula.jpg
Świeży bez urazy to tylko poranne przerywniki (żarty)
mam nadzieję że masz poczucie humoru
Ostatnio zmieniony 05 cze 2018, 10:34 przez Tolmon_Nika, łącznie zmieniany 2 razy.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem