Nie podoba mi się ten pomysłPipsKong pisze:co myślicie o nowych minimach na edku dzisiaj ?:D

Nie podoba mi się ten pomysłPipsKong pisze:co myślicie o nowych minimach na edku dzisiaj ?:D
generalnie mi też nie , ale tak ładnie zgasili te wzrosty że pewnie tak będzieTsunamiPL pisze:Nie podoba mi się ten pomysłPipsKong pisze:co myślicie o nowych minimach na edku dzisiaj ?:D
A co znowu masz jakies L? Karnakowi pewnie nie przeszkadza nowy dołekPipsKong pisze:generalnie mi też nie , ale tak ładnie zgasili te wzrosty że pewnie tak będzieTsunamiPL pisze:Nie podoba mi się ten pomysłPipsKong pisze:co myślicie o nowych minimach na edku dzisiaj ?:D
jeszcze nie mam , ale zaraz coś wymyślęCblondyn pisze: A co znowu masz jakies L? Karnakowi pewnie nie przeszkadza nowy dołek
kombinujPipsKong pisze:jeszcze nie mam , ale zaraz coś wymyślęCblondyn pisze: A co znowu masz jakies L? Karnakowi pewnie nie przeszkadza nowy dołek![]()
![]()
stawiasz na to kase?PipsKong pisze:ok weszły nowe minima na Edosławie , czas na L ?? :]