jkar pisze:Navik jest gosćnavik pisze:no i jest gitara , sl na be + , tp 2740- może wejdzie, palec z "entera" można już wziąć

jkar pisze:Navik jest gosćnavik pisze:no i jest gitara , sl na be + , tp 2740- może wejdzie, palec z "entera" można już wziąć
i szybko i powoli dobra uwaga...navik pisze:jkar pisze:Navik jest gosćnavik pisze:no i jest gitara , sl na be + , tp 2740- może wejdzie, palec z "entera" można już wziąćpisałeś , że "chcesz szybko..."
![]()
Zgadzam się. Ja rysuje często LT po korpusach świec. Juz tak sie nauczyłem. Biore tez poprawke, że różnie te świece u broków wyglądają. Ale sam "projekt" godny uwagicajto pisze:@Cblondyn - IMO jeszcze nie czas na "tłuste longi", strefa na 1.57/1.5660 + test dolnej TL, tam teoretycznie jest najlepsze miejsce. Oczywiście mogą i stąd odbić, wtedy będą grali prostokąt i docykają do dolnej bandy kanału w rejonie dzisiejszego Low.
If już to... bardziej za póżno...cajto pisze:@Cblondyn - IMO jeszcze nie czas na "tłuste longi", strefa na 1.57/1.5660 + test dolnej TL, tam teoretycznie jest najlepsze miejsce. Oczywiście mogą i stąd odbić, wtedy będą grali prostokąt i docykają do dolnej bandy kanału w rejonie dzisiejszego Low.
Dawaj pozor - Hi z D1 przebite ale to wciąż strefa podażowa, na M15 klin na szczycie...navik pisze:nie zdziwie sie jak to pierdyknie na koniec, po tylu dniach wzrostu ,ale trzeba być dobrej myśli i przestawiać sl w strone zysku
jak już obiorą kierunek to raczej nie cudują do konca dnia . Mam nadzieje ,że już obrali kierunek i cudować nie bedą