Sell In May And Go Away
DayTrading: Czwartek 10.05.2018
Re: DayTrading: Czwartek 10.05.2018
Sell In May And Go Away
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!
-
Nieśmiertelny Trader
nie gram geja na wzrosty, ejman tez ladnie odbil od lt w kanale na h4 na s. Zostawiam s na euraud i czesc
-
Tomasz196407
- Fanatyk

zrobili w dół 50 % całego wzrostu od poczatku tygodniaNieśmiertelny Trader pisze:nie gram geja na wzrosty, ejman tez ladnie odbil od lt w kanale na h4 na s. Zostawiam s na euraud i czesc
w ciągu 1h
ale wszystko może sie zdarzyć
siła ameryki moze i wyciagnie ponad 150
To jak ja DAX-a ciągle gram to może jak bym się przeprowadził do Niemec to byłoby łatwiej??JohnyEnglisz pisze:Ja tam widze juz 100 pipsowTsunamiPL pisze:Pięknie już 10 pipsów masz.JohnyEnglisz pisze:Walen s na kablu 1.3610![]()
Mieszkam w Uk i widze co tutaj odwalajaNieśmiertelny Trader pisze:Johnyenglisz jest z Anglii wiec wie jak grac funta
Ja z europy dlatego gram euraud short a on spada i tak ma byc. gej poki co wrocil pod kanal
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
Nieśmiertelny Trader
ejman i gejman mega down dzis + euraud 
piekna robota to na usd/pl bylo 3,63 kupowalem lki nizej 3,57 do 3,567 i oby tylko mocniej wrocili bylo by bummmmmm
a tak niestety musze skracac 3,578 bo mam za duzooo ha ha haaaaaaaa
3l zostawilem na ryzyko
po 3,567 takze narazie na spoko
a tak niestety musze skracac 3,578 bo mam za duzooo ha ha haaaaaaaa
3l zostawilem na ryzyko
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
No ale wychodza na razie górą z trójkątów, to jakie Sell?? Uważasz, że to fałszywki.TGV2 pisze:yankes
Sell In May And Go Away![]()
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
@XAB - 150p na minusie, trzymasz dalej te 3 loty?
dobra... g/j pozbawił mnie wszelkich złudzeń na wzrosty , miśki górą
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
-
Nieśmiertelny Trader
Być moze o 16 czlowiek banknot wejdzie w ejmana w short ale nie wiadomo. On pojawia się i znika. Tlusty misior