Dziwię się, że jakoś nikt nie wspomniał o tym :
"* W rzeczywistości wykorzystujemy moc obliczeniową Twojego urządzenia do wydobywania kryptowaluty Monero (XMR)."
BTW to od razu domyśliłem się, że tak w zasadzie to chodzi o kopanie jakieś kryptowaluty jeszcze zanim zalogowałem się do tej "gry".
-- Dodano: poniedziałek 16 lip 2018, 13:54 --
W grze brakuje przewodnika dla początkujących. Każdy nowy użytkownik nie wie na początku o co kaman. Czy ma kupować ciężarówki czy coś innego, czy wydobywa węgiel i ile.
Brak dobrego guida i chwilę trwa zanim każdy ustali co się dzieje i co może zrobić. Na początku to poza wydobywaniem w sumie nic nie może zrobić, tylko czekać aż uzbiera się wystarczająco węgla aby móc zwiększyć jego wydobycie. Tak na szybko "pi razy drzwi" to aby postawić suszarnię to trzeba będzie wydobywać węgiel przez około 15 dni po te 12h dziennie. Długi i nudny start.
Sorka. Źle spojrzałem. Aby postawić suszarnie to na obecnym poziomie musiałbym wydobywać węgiel przez 1388 dni po 12 h dziennie. No zajebiście. 4 lata. Chyba się wciągnę
-- Dodano: poniedziałek 16 lip 2018, 14:14 --
A czy ktoś już wypłacał kasę z gry ? Bo właśnie przeliczam, że gdybym zainwestował w grę 10 zł to bym podciągnął wydobycie o 3 t/h (dział handlowy)i odzyskał zainwestowaną kasę za 100 dni circa about.
Nie policzyłem jak widzę kosztu energii elektrycznej. To co mam wystarczy na 26 godzin. I co później ? Produkcja staje jeśli nie wpłacę kasy ?
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.