DayTrading: Czwartek 19.04.2018
Re: DayTrading: Czwartek 19.04.2018
DAX dziś znowu niegrywalny.. 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- fx-technik
- Fanatyk
DEU30
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
niech mi ktoś powie czy g/j nie wyglada na S ( H1, H4) z celem w okolice minimum 151,30 , a nawet 150,40 , bo zgłupiałem po dzisiejszych manewrach
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
dzięki barabaszek i fx technik
ale juz zrzucilem jednak z mt4, na tradingview brakuje jednego minimum z 6 lutego, a ma ono znaczenie dla wyznaczenia potencjalnej flagi
tak widze daxa jak ponizej... wcześniejsze wyjście z czarnego kanalu neguje wzrosty IMO
ale juz zrzucilem jednak z mt4, na tradingview brakuje jednego minimum z 6 lutego, a ma ono znaczenie dla wyznaczenia potencjalnej flagi
tak widze daxa jak ponizej... wcześniejsze wyjście z czarnego kanalu neguje wzrosty IMO
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
a co to na zlocie? czyzby objecie hossy na h1?
- mamucideal
- Stały bywalec
nie objęcie hossy tylko nakarmienie kaczek. AT nie działa! zapomniałeś?d4mian7 pisze:a co to na zlocie? czyzby objecie hossy na h1?
AT nie działa fakt. złoto up
geju ty skurwielu
.... w południe ponawiałem S na samym szczycie 4x wiekszą pozycja niż mam teraz i zamknąłem na zero
cierpliwosci zabrakło ... który to już raz

cierpliwosci zabrakło ... który to już raz

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
navik pisze:geju ty skurwielu.... w południe ponawiałem S na samym szczycie 4x wiekszą pozycja niż mam teraz i zamknąłem na zero
![]()
cierpliwosci zabrakło ... który to już raz![]()
spoko, wroci w okolice 152.20
mamucideal
przesadzasz ze slownictwem
co innego w transie a co innego na trzezwo
nie ma zgody na takie slowa ostrzegam
przesadzasz ze slownictwem
co innego w transie a co innego na trzezwo
nie ma zgody na takie slowa ostrzegam
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora