2,5 bani bez analizy technicznej
-
- Gaduła
Re: 2,5 bani bez analizy technicznej
twoja odpowiedz o ile bedzie szczera da mi poglad na to kto ja faktycznie daje i bede wiedzial jak bardzo ja cenic. bo jesli radzisz co robic a nie opierasz sie na wlasnym doswiadczeniu to tylko sobie teoretyzujesz. wtedy pytanie brzmi po co
no ale pewnie zarabiasz i z powodzeniem wprowadziles ja w zycie bo skad inaczej moglbys wiedziec ze ten przepis dziala ....... prawda?
no ale pewnie zarabiasz i z powodzeniem wprowadziles ja w zycie bo skad inaczej moglbys wiedziec ze ten przepis dziala ....... prawda?
To jest rada płynąca z doświadczenia 10 lat grania na fx. Po tylu latach, wiem co piszę.Forex-trader pisze:twoja odpowiedz o ile bedzie szczera da mi poglad na to kto ja faktycznie daje i bede wiedzial jak bardzo ja cenic. bo jesli radzisz co robic a nie opierasz sie na wlasnym doswiadczeniu to tylko sobie teoretyzujesz. wtedy pytanie brzmi po co
A moje wyniki to akurat tylko moja sprawa. Z racji wieku, wiem, że nie warto chwalić się ani stratami ani zyskami. Wiadomo : stratami nie, bo wtedy jesteś leszczem, ale zyskami tym bardziej, bo zaraz tłum leszczy zacznie człowiekowi zawracać głowę, jak to osiągnął. Dlatego o wynikach ani słowa.

Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
- amneziahaze
- Stały bywalec
Rzeczywisty wynik zazwyczaj jest imponujący dla większości i o czymś świadczyć musi, zaś kapitał nie spada z nieba, prawda?
Równie dobrze można zrobić 1 krok do przodu i 2 w tył, zatem no nie wiem, czy to nie jest nawet gorsze od dreptania w miejscu. Tak czy siak, dzięki za kilka ciekawych uwag, pozdrawiam.
Równie dobrze można zrobić 1 krok do przodu i 2 w tył, zatem no nie wiem, czy to nie jest nawet gorsze od dreptania w miejscu. Tak czy siak, dzięki za kilka ciekawych uwag, pozdrawiam.
ja to w ogóle jestem dziwny przypadek bo według opinii bardziej doświadczonych i zarabiających traderów powinienem zarabiać, ale w mojej strategii wciąż brakuje mi czegoś do tej doskonałościMarioDM pisze:Dla wielu tu na tym forum Wasz staż, ciągle nie zakończony sukcesami może wydać się dziwny i nie satysfakcjonujący. Tylko patrzeć, jak ktoś młodszy stażem zacznie Was krytykować.freakout pisze:mam podobnie - 7 lat i jeszcze nic konkretnego nie zarobiłem, ale co swoje człowiek się nauczył to jegoT-REX pisze:
Nie zarabiam, ale wcale 8 lat nie poszły na marne. Nauczyłem się dużo o pieniądzach i o sobie.
Ja powiem tak : jesteście już długo na forexie, ale jeszcze nie dość długo. Każdy kto zaczyna, to liczy na to, że za pół roku, góra rok zacznie zgarniać szmal z fx kosą albo kombajnem. Smutna prawda jest niestety inna. Na to potrzeba bardzo wielu lat doświadczenia.
Rozumiem, że uważacie, że nie osiągneliście jeszcze dużych zysków. Nie wiem czy małe, czy w ogóle i nawet nie zamierzam o to pytać. Macie już spory staż i doświadczenie. Jeśli nie osiagacie dostatecznych zysków, to może powinniście coś zmienić w swoim inwestowaniu. Nie chodzi o jakieś drastyczne zmiany. Czasem kosmetyka decyduje o sukcesie. Przedefiniujcie Wasze podejście i odkryjcie na czym polega problem. Dlaczego nie ma odpowiednich zysków, a następnie dokonajcie poprawek.
Na forexie da się zarabiać, ale trzeba mieć dobry system oparty na AT, dobry system zarządzania wielkością pozycji oraz całym kapitałem i połączyć to wszystko z chłodną analizą, opanowaniem, żelazną dyscypliną i znajomością AF.
To wszystko powyżej można osiągnąć dopiero po wielu latach gry na fx/giełdzie. Łatwiej jest zostać lekarzem niż zarabiającym traderem, choć większość początkujących sądzi na odwrót.
Co do Rafała Zaorskiego, to nie chce mi się nawet wypowiadać, bo kompletnie nie wierzę w to, że na fx zarobił 100 baniek.

-
- Stały bywalec

CZytam te wasze wypociny i mnie to mega dziwi ze tacy mądrzy ludzie któzy udowadniają że AT działą a nie potrafia udowodnic ze na niej zarabiają ..
Widzę takich traderów gotujących się we własnej zupie i okłamujących samych siebie.
Prawda jest taka i od wieków jest taka że to rynek rozstrzyga kto jest na rynku lepszy
a jedyna wartość która o tym mówi to suma kasy zarobionej na rynku
Więc jeśli robisz na rynku 10 lat i nadal nic nie zarobiłeś a mówisz ze AT działą tylko Ty nie umiesz jej stosować

to albo masz coś z głową albo jesteś naiwny jak 5 letnie dziecko
Panowie serio ?
Prawda jest łatwa to zobaczenia .. albo umiesz spekulować i jesteś zarobiony albo nie
PAmietacie co mówiono mi od 2015 roku ?
Zaorski ma fuksa

i tak mija od 2015 3 rok .. a zaorski nadal ma fuksa

Nie no Panowie albo podchodzimy do tego poważnie albo zachowujemy się jak dzieci
Dla każdego profesjonalisty w spekulacji jest pewne że jeśli jesteś w tym dobry to zarabiasz na tym i
suma zer na koncie zarobionych na rynku mówi CI czy miałeś racje a nie jakaś grupa frustratów gadajacych przez 10 lat na jakimś forum internetowym
Ten post nie ma Was obrażać .. ale poruszyć byście się zreflektowali
Spekulacja, trading jest po to by zarabiać i taki ma być efekt tej gry

Przeczytałem wasza dyskusje i jedyny wniosek . .to wszyscye wiedza ze AT działą ale nikt nie potrafi pokazać
kto na tym zarabia

AT jest dla leszczy .. mój wniosek po 20 latach spekulacji
kiedy uwolniłem sie od tego gówna w końcu wiem w co gram .. i z kim ..
pozdrawiam no offence
Rafał Zaorski
- dobryfxplayer
- Maniak
Większość zarabiających nie pokazuje ile ma w portfelu. Jest to logiczne i bardzo proste wytłumaczenie.cromwell78 pisze:
Czytam te wasze wypociny i mnie to mega dziwi ze tacy mądrzy ludzie któzy udowadniają że AT działą a nie potrafia udowodnic ze na niej zarabiają .
pozatym AT jest najlepszym i "najłatwiejszym" sposobem zarabiania.
dziękuje, pozdrawiam
dobryfxplajerrr
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
To po zaorski zaprszali robeta zmuga do TJS skoro to szkoleniowec? I faktem jest ze nie umie robic kasy bo jej nie ma. Mieszkalem w krakowie 3 lata I krecilem sie czasami kolo ICE w trakcie tych wielkich traderakich konferencji I I nie widzialem tam drogich samochodow nic, same graty
Trzeba było zajrzeć do hali garażowej w ICE lub pobliskich hotelachdoctorR pisze:To po zaorski zaprszali robeta zmuga do TJS skoro to szkoleniowec? I faktem jest ze nie umie robic kasy bo jej nie ma. Mieszkalem w krakowie 3 lata I krecilem sie czasami kolo ICE w trakcie tych wielkich traderakich konferencji I I nie widzialem tam drogich samochodow nic, same graty

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- dobryfxplayer
- Maniak
mówisz o autach brokerów?raposo pisze:Trzeba było zajrzeć do hali garażowej w ICE lub pobliskich hotelachdoctorR pisze:To po zaorski zaprszali robeta zmuga do TJS skoro to szkoleniowec? I faktem jest ze nie umie robic kasy bo jej nie ma. Mieszkalem w krakowie 3 lata I krecilem sie czasami kolo ICE w trakcie tych wielkich traderakich konferencji I I nie widzialem tam drogich samochodow nic, same graty.

"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Trzeba bylo od razu mowic, ze pili szampana z rana haha.