DayTrading: Czwartek 22.03.2018

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 23 mar 2018, 00:00

Wzrost
4
50%
Bez zmian
2
25%
Spadek
2
25%

Liczba głosów: 8

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 22.03.2018

Nieprzeczytany post autor: XAB »

z krotkiej czasowki pivocik na 12030 jakby co
a z dolu wsp na 11960 dopiero mocniejsze :mrgreen:

-- Dodano: 22 mar 2018, 21:58 --

teraz czyscilem zostaly 2lki z 11977 i 76 a dzien mocno gralem i bylo lepiej niz zwykle :)
jutro dt raczej odpuszczam narka
Ostatnio zmieniony 22 mar 2018, 22:03 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Stara zagrywka Wall Street. Myślą, że nas nabiorą na te spadki :wink:
The only way is up

XAB
Fanatyk
Fanatyk

znowu z tym eur/dol kociol dlatego ciezko jest wyczuc o co im chodzi
przestalem czytac infa a patrze tylko na wykresy
znowu mi sie zaczyna marzyc by jbli jakas szpile w dol tak na 1,19 choc ha ha haaaaaaaaaaaaa
najgorszy jest ten ujek bo lkuje
pukaja jakies podbitki ale to wsio za malo by sie wyzerowac a nie mialem ochoty w niego wchodzic
a tak strata juz mocniejsza hejka
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

crok.
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: crok. »

ale maja zagwodzke chlopoki --- trampek namieszal i teraz co zrobic sprzedac dolca ? zle tylko tampek sie bedzie cieszyl bo export sie podniesie ---- kupic dolca ? ale po co nam taki papier :) ale bedzie jazdza za chwile ale jak sie ustawic :))) nasz wig jeszcze sie dobrze nie podniosl a tu trzeba spadac :)))

-- Dodano: czw 22-03-2018, 23:14 --

aha i marzy mi sie interwencja na jenie :)
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek :)

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

crok. pisze:ale maja zagwodzke chlopoki --- trampek namieszal i teraz co zrobic sprzedac dolca ? zle tylko tampek sie bedzie cieszyl bo export sie podniesie ---- kupic dolca ? ale po co nam taki papier :) ale bedzie jazdza za chwile ale jak sie ustawic :))) nasz wig jeszcze sie dobrze nie podniosl a tu trzeba spadac :)))

-- Dodano: czw 22-03-2018, 23:14 --

aha i marzy mi sie interwencja na jenie :)
Jeszcze co najmniej 5 figur do jakiejkowiek interwencji, a nawet 10 - okolice 95
Poza tym przy Trumpie, będą się bać cokolwiek zrobić.
The only way is up

XAB
Fanatyk
Fanatyk

to na noc
piekna ska jak widac i to mi sie marzyyyyyyyyyyyyyy
biala piekna w dolllllllllllll
http://wstaw.org/m/2018/03/22/555.png
ciekawostke teraz zauwazylem
sp500 spadek od szczytu 12,,,, procent a niemiec tylko 9,,,,,,,,
swiezak ty ekspert
co to znaczy ???????///

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Zaorski jeszcze na Ujku utopił chyba bańkę.. razem 2,5 mln. To już go zaboli. Moim zdaniem popełnił szereg błędów, głównie w prowadzeniu trejdów: zlekceważył fundamenty (FED, Trump=niepewność), zlekceważył opory, zlekceważył sytuację na SP500, gdzie mieli miejsce i chęć do spadków..i dalej mają. Co z tego że DAX był i jest niedowartościowany? Poszedł tam gdzie Sapina, czyli w dół.. jak zwykle zresztą. Mam nadzieję, że odpocznie i nie zrezygnuje z pokazywania trejdów, bo sporo można się dowiedzieć przy okazji ciekawych rzeczy..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
Sinus
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Sinus »

Post20 mar 2018, 00:14
przestawiłem sie na s na dax, całe depo, a jak.

Dziękuje, dziękuję sobie :), a kreski jakiś tam mistrzów dalej nie zarabiają :). Jutro wycinka L i potem delikatne L. Grać to trzeba umić i mieć wyczucie i czytać dużo, bo kreski to rysują dzieciaki lub kolesie, co chcą na to złapać kasę do grania innych, źle to zawsze się kończy, kto umoczył depo przez kogoś, proszę na priv :), pomogę rozwiązać problem
PiS forever

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Świeżak44 pisze:Zaorski jeszcze na Ujku utopił chyba bańkę.. razem 2,5 mln. To już go zaboli. Moim zdaniem popełnił szereg błędów, głównie w prowadzeniu trejdów: zlekceważył fundamenty (FED, Trump=niepewność), zlekceważył opory, zlekceważył sytuację na SP500, gdzie mieli miejsce i chęć do spadków..i dalej mają. Co z tego że DAX był i jest niedowartościowany? Poszedł tam gdzie Sapina, czyli w dół.. jak zwykle zresztą. Mam nadzieję, że odpocznie i nie zrezygnuje z pokazywania trejdów, bo sporo można się dowiedzieć przy okazji ciekawych rzeczy..
Jeśli miał L, to dobrze, że go zamknął, bo by miał pare baniek utopionych.
The only way is up

Zablokowany