Wybór platformy oraz brokera pod konkretne wymagania
Re: Wybór platformy oraz brokera pod konkretne wymagania
Sa jeszcze inne platformy ale trzeba za nie placic dosyc duzo($4000.00-24000.00 rocznie) i depozyt min $50000.00 i musisz robic ponad 25M dziennie bo inaczej nie ma sensu. Zarob na TS na depozyt bo jest najbardziej zblizona platforma do multibankowych. Powodzenia
-
- Uczestnik
Ok zdecydowałem się założyć testowo: Dukascopy, XTB i IG.
Mam jeszcze na koniec pytanie o Saxo Bank, to co mnie przekonuje to fakt, że na jednej platformie mam FX, commodities oraz akcje (nie CFD) do kupna np. na dłuższy termin. Z akcji jednak interesuje mnie wyłącznie NYSE/NASDAQ, czy możecie polecić podobnego brokera posiadającego zarówno FX jak i akcje innego niż interactive brokers?
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi!
Mam jeszcze na koniec pytanie o Saxo Bank, to co mnie przekonuje to fakt, że na jednej platformie mam FX, commodities oraz akcje (nie CFD) do kupna np. na dłuższy termin. Z akcji jednak interesuje mnie wyłącznie NYSE/NASDAQ, czy możecie polecić podobnego brokera posiadającego zarówno FX jak i akcje innego niż interactive brokers?
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi!
XTB w zeszłym tygodniu rozszerzyło swoją ofertę o akcje z 16 światowych giełd. I to chyba na tyle z tych dużych i znanych.
Co do Dukascopy i XTB to zakładając konto przez Forex Club możesz obniżyć sobie czasowo prowizję o 20% i 25%.
Co do Dukascopy i XTB to zakładając konto przez Forex Club możesz obniżyć sobie czasowo prowizję o 20% i 25%.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- sardo nunspa
- Gaduła
Polecić nie mogę, bo nie znam, ale mogę poinformować - LYNXarekmalarz pisze: .... Z akcji jednak interesuje mnie wyłącznie NYSE/NASDAQ, czy możecie polecić podobnego brokera posiadającego zarówno FX jak i akcje innego niż interactive brokers?
https://www.lynxbroker.pl