i co pisałem EWAKUACJA !!!! Nie dam się w ch robić buahahahanavik pisze:Majkel nie panikuj , bo wprowadzasz nerwowa atmosferęmajkel79 pisze:dax sell i sp500 sell tp nie wiadomoewakuacja

i co pisałem EWAKUACJA !!!! Nie dam się w ch robić buahahahanavik pisze:Majkel nie panikuj , bo wprowadzasz nerwowa atmosferęmajkel79 pisze:dax sell i sp500 sell tp nie wiadomoewakuacja
majkel79 pisze:i co pisałem EWAKUACJA !!!! Nie dam się w ch robić buahahahanavik pisze:Majkel nie panikuj , bo wprowadzasz nerwowa atmosferęmajkel79 pisze:dax sell i sp500 sell tp nie wiadomoewakuacja
no fenomenalnie. teraz bedziemy bogaci! dziekuje TRUMP! kocham spekulacje. tak łatwo tutaj zarabiać!TsunamiPL pisze:Kanada i Meksyk wyłączone z ceł na stal i aluminium
Żebym ja tego posłuchał..Świeżak44 pisze:Zasieg świecy wyjściowej z trójkąta pokrywa się z fibo 23% na wykresie. Tam poczekam na L..
a mnie jak zwykle korci żeby zostawić elki do jutraTsunamiPL pisze:Ostro machnęli na S&P w końcówce. Już prawie wchodziłem w s za całe depo![]()
A skad informacja , że maja spadać?? Przypomnę, ze wyszli właśnie z fibo 50% i są w drodze dopiero do 61%..i to już jest jakis opór. Uciekł mi dziś pociąg z DAX-em o 14.40, byłem w pracy. Tylko odszedłem od kompa i wywalili.. normalka.TsunamiPL pisze:Ostro machnęli na S&P w końcówce. Już prawie wchodziłem w s za całe depo![]()
W realu jak możesz stracić szybko pieniążki, to trochę inaczej wygląda proces decyzyjny.Świeżak44 pisze:A skad informacja , że maja spadać?? Przypomnę, ze wyszli właśnie z fibo 50% i są w drodze dopiero do 61%..i to już jest jakis opór. Uciekł mi dziś pociąg z DAX-em o 14.40, byłem w pracy. Tylko odszedłem od kompa i wywalili.. normalka.TsunamiPL pisze:Ostro machnęli na S&P w końcówce. Już prawie wchodziłem w s za całe depo![]()
Dzień na +3k, a było więcej.