DayTrading: Czwartek 08.03.2018
Re: DayTrading: Czwartek 08.03.2018
edziu mnie zadał palpitacji przez chwilkę ale razem z kolegami sprowadzamy go do parteru

Wyskoczę ze swoim pytaniem jak anomalia z pietruszki, w złym dziale i w złym czasie - z góry przepraszam.
Ogromną prośbę mam, czy zechciałby ktoś poświecić swój czas i wytłumaczyć mi RSI? Jaki jest jego mechanizm, jaką w zasadzie informację niesie i takie tam, podstawy.
Bardzo będę wdzięczna
Ogromną prośbę mam, czy zechciałby ktoś poświecić swój czas i wytłumaczyć mi RSI? Jaki jest jego mechanizm, jaką w zasadzie informację niesie i takie tam, podstawy.
Bardzo będę wdzięczna
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
- Ghost Warrior FX
- Uczestnik

https://comparic.pl/wskaznik-rsi-dziala ... radeciety/Anomalia pisze:Wyskoczę ze swoim pytaniem jak anomalia z pietruszki, w złym dziale i w złym czasie - z góry przepraszam.![]()
Bardzo będę wdzięczna
Ciiiii bo edek spada...
Wszyscy zapatrzeni na wykresy.
Momentum - to co rośnie, musi jeszcze rosnąć.
Mean reversion - to co wzrosło, musi spaść.
Mean reversion - to co wzrosło, musi spaść.
dobre, tutaj każdy zarabia c o d z i e n n i eTsunamiPL pisze:Dzisiaj chyba każdy zarobił ile trzeba
-- Dodano: 08 mar 2018, 15:16 --
hej, napiszę na priv bo tutaj sami zazdrośnicyAnomalia pisze:Wyskoczę ze swoim pytaniem jak anomalia z pietruszki, w złym dziale i w złym czasie - z góry przepraszam.![]()
Bardzo będę wdzięczna
A wystarczy niech każdy napiszę w co wchodzi po jakiej cenie i po jakiej wychodzi - szach mat
jest jak jest
sp500 zasięg long 2756 ale to się okaże wkrótce
Poczekammajkel79 pisze:sp500 zasięg long 2756 ale to się okaże wkrótce
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
- magictrader
- Pasjonat

to to już wygląda jak bearish reversal
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.