DayTrading: Wtorek 06.03.2018
Re: DayTrading: Wtorek 06.03.2018
Tu nie chodzi to czy demo czy real. To już bez różnicy. Chodzi o samą metodologię, system, wejścia. Musze dawać radę na demo. Wtedy będę spokojniejszy w realu. Musze się przełamać. W realu już grałem w tym roku, gdzieś tydzień temu na innym koncie na kontraktach Wig20. Z niezłym skutkiem, ale i tak nie czuję się pewnie. Było 4/1 na zysk, gdzieś +1,5k w realu na Wig20. I co z tego?? NIC. Może fart?? Na demo i tak mnie załatwili. 15-konto..
Teraz na nowym 16-tym 58,5k, czyli też ciężko, ale na plusie.

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Fanatyk
wowKermit pisze:zerknij na histogram MACD na h4 i dziennym na tej parze. Jak walnie to bykom rogi pourywaTomasz196407 pisze: na przykładzie gbpaud co ktos wczoraj toczył bój z kermitem chyba o rgr-a
mnie nie interesi rgr bo to jest po za moim wyczuciem to tylko koledzy potrafią,
Tylko kontynuacja
jak ten gościu mógł takie cos podważać

MistrzŚwieżak44 pisze:Na demo i tak mnie załatwili. 15-konto...
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Kazimierz S pisze:Przecież to za darmo oddałeś. Czy znalazłeś jakieś demo z którego można wypłacić ??Świeżak44 pisze:6-ty pinbar rysują... ja pie...
-- Dodano: 06 mar 2018, 19:39 --
To znaczy, ż e na dziś koniec gry na indeksach. Fajną L-kę złapałem tuż po 18:40. Tak czułem żer będa wywalać. Ale oddałem za tanie pieniądze +1k tylko.
Pracujesz za darmo - nie szanujesz swojej pracy, siebie, swoich pieniędzy, a pieniądz nie będzie szanował Ciebie.
Przejdź na mikroloty. Pozbieraj złom, makulaturę, butelki po piwach - uzbieraj 20 zł (dwadzieścia złotych) - i otwórz rachunek z mikrolotami.
Większości tutaj szkoda czasu by zakładać swoje demo, a Ty podejrzewasz, że mają czas by interesować się Twoim ? Demo to nie są prawdziwe pieniądze, a tylko prawda jest ciekawa.
Sorry, że trochę ostro, ale może Ty jesteś z tych ludzi, których trzeba kijem gnać, skoro po dobroci nie reagują.

Świeżak jest specjalistą w swoim zawodzie i ma kasę.
The only way is up
i miód kupuj tylko polskiKazimierz S pisze:Przecież to za darmo oddałeś. Czy znalazłeś jakieś demo z którego można wypłacić ??Świeżak44 pisze:6-ty pinbar rysują... ja pie...
To znaczy, ż e na dziś koniec gry na indeksach. Fajną L-kę złapałem tuż po 18:40. Tak czułem żer będa wywalać. Ale oddałem za tanie pieniądze +1k tylko.
Pracujesz za darmo - nie szanujesz swojej pracy, siebie, swoich pieniędzy, a pieniądz nie będzie szanował Ciebie.
Przejdź na mikroloty. Pozbieraj złom, makulaturę, butelki po piwach - uzbieraj 20 zł (dwadzieścia złotych) - i otwórz rachunek z mikrolotami.
Większości tutaj szkoda czasu by zakładać swoje demo, a Ty podejrzewasz, że mają czas by interesować się Twoim ? Demo to nie są prawdziwe pieniądze, a tylko prawda jest ciekawa.
Sorry, że trochę ostro, ale może Ty jesteś z tych ludzi, których trzeba kijem gnać, skoro po dobroci nie reagują.

- Kazimierz S
- Pasjonat
A najlepiej ode mnied4mian7 pisze:i miód kupuj tylko polskiKazimierz S pisze:Przecież to za darmo oddałeś. Czy znalazłeś jakieś demo z którego można wypłacić ??Świeżak44 pisze:6-ty pinbar rysują... ja pie...

Miód kupuj tylko Polski.
Przecież to za darmo oddałeś. Czy znalazłeś jakieś demo z którego można wypłacić ??
Sorry, że trochę ostro, ale może Ty jesteś z tych ludzi, których trzeba kijem gnać, skoro po dobroci nie reagują.[/quote]
i miód kupuj tylko polski
[/quote]
A najlepiej ode mnie
[/quote]
ale to już niemieckie pszczoly naprodukowaly
Sorry, że trochę ostro, ale może Ty jesteś z tych ludzi, których trzeba kijem gnać, skoro po dobroci nie reagują.[/quote]
i miód kupuj tylko polski

A najlepiej ode mnie

ale to już niemieckie pszczoly naprodukowaly
- Kazimierz S
- Pasjonat
ale to już niemieckie pszczoly naprodukowaly[/quote]
Ale w Polsce ! A pszczoły oprócz polskich i niemieckich mam też angielskie i rosyjskie
. Wszystkie w Polsce.
Ale w Polsce ! A pszczoły oprócz polskich i niemieckich mam też angielskie i rosyjskie

Miód kupuj tylko Polski.
gbpaud na d1 i W - filiżanka z prawie uszkiem
skoro Angole mają się mieć lepiej po brexicie
a Kangury chcą słabszej waluty to jednym ze scenariuszy może być 1,88
ps. świeżaka nie czytam - komentarz ....zbędny. Szkoda tylko odwracania uwagi innych na sprawy nieistotne.
skoro Angole mają się mieć lepiej po brexicie
a Kangury chcą słabszej waluty to jednym ze scenariuszy może być 1,88
ps. świeżaka nie czytam - komentarz ....zbędny. Szkoda tylko odwracania uwagi innych na sprawy nieistotne.
gbpaud tylko l.
-- Dodano: 06 mar 2018, 21:44 --
-- Dodano: 06 mar 2018, 21:44 --
kermit to chyba rgra nie widział a macd to zabawkad4mian7 pisze:gbpaud tylko l.