hej

xau
Dla chcacych i lubiących AT narzedzie fibonaciego
teoria ciagu liczb fibonaciego
Leonardo Fibonacciego słynnego matematyka
kanał + płaska pedzaca+ zasiegi według narzedzia jakim jest zasieg fibonaciego
Zrealizowałeś już zysk?Jones pisze:o widze że elki na edku zarobiły![]()
hej
jeszcze niekarnak pisze:Zrealizowałeś już zysk?Jones pisze:o widze że elki na edku zarobiły![]()
hej
Grasz systemem, czy na czuja?Jones pisze:jeszcze niekarnak pisze:Zrealizowałeś już zysk?Jones pisze:o widze że elki na edku zarobiły![]()
hej
tyle że sysio mówi zamknij
Przecież to za darmo oddałeś. Czy znalazłeś jakieś demo z którego można wypłacić ??Świeżak44 pisze:6-ty pinbar rysują... ja pie...
-- Dodano: 06 mar 2018, 19:39 --
To znaczy, ż e na dziś koniec gry na indeksach. Fajną L-kę złapałem tuż po 18:40. Tak czułem żer będa wywalać. Ale oddałem za tanie pieniądze +1k tylko.
Nic prostszego,Świeżak44 pisze:Zarobiłem 0,2k na tym spadku, ale w realu bym takiej sytuacji nie wytrzymał. Koniec gry na dziś. Nie wiem, czy odrobiłem to -2,7k z rana.. chyba jest bilsko. Dobry ten setup o 18.40 był. Jakbym umiał jeszcze prowadzić pozycje, to można było na tym lepiej zarobić niż na szarpaninie potem.
staram sie systemem a czasem łaszcze sie na dorabianie i różnie z tym jestkarnak pisze:
Grasz systemem, czy na czuja?
Jesteś zdyscyplinowany?
zerknij na histogram MACD na h4 i dziennym na tej parze. Jak walnie to bykom rogi pourywaTomasz196407 pisze: na przykładzie gbpaud co ktos wczoraj toczył bój z kermitem chyba o rgr-a
mnie nie interesi rgr bo to jest po za moim wyczuciem to tylko koledzy potrafią,
Tylko kontynuacja