DayTrading: Poniedziałek 05.03.2018
Re: DayTrading: Poniedziałek 05.03.2018
ja ujme to wzroskowo wyjscie nad 1,2353 mamy wzrosty i tyle temat
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Wg mnie Eur/gbp, w kontekście L, czy S, to tylko kwestia horyzontu czasowego.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ale ja nie mam mamusi, która wyrówna depo za wzrokowy trading ;XAB pisze:ja ujme to wzroskowo wyjscie nad 1,2353 mamy wzrosty i tyle temat

-- Dodano: 05 mar 2018, 18:42 --
To zawsze jest kwestia horyzontu.anturo pisze:Wg mnie Eur/gbp, w kontekście L, czy S, to tylko kwestia horyzontu czasowego.
jak najbardzuej sie zgadzam.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Zgoda. Bo w obrębie jednej święcy D1 może sie rozegrać niejeden setup z H1anturo pisze:Wg mnie Eur/gbp, w kontekście L, czy S, to tylko kwestia horyzontu czasowego.

24xH1=D1
o M15 itp. to nawet nie wspomne
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
jw no wlasnie i o tym tylko wspominalem bo ja to widze wzrokowo nie musze kresek rysowac
juz to kiedys pisalem takie rzeczy istotne trzeba widziec przed wejsciuem w pozycje
juz to kiedys pisalem takie rzeczy istotne trzeba widziec przed wejsciuem w pozycje
Ropa:
miejsce na odnowienie s.
(62.80)
miejsce na odnowienie s.
(62.80)
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
-
- Maniak
@leechang doszedł jak chciałeś

πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

- Kazimierz S
- Pasjonat
To odbicie ranne na DAX w bardzo brzydkim stylu - nie podoba mi się - jeszcze w marcu lub kwietniu może być, że znowu będziemy lecieć na dół
. Ale na najbliższe dni mamy spokój i tylko szukać L. Pierwszy cel 12200, drugi 12700 - wyżej tego na razie nie widzę
.

Miód kupuj tylko Polski.
Piękny dzień dzisiaj miałem na rynku. Codziennie tyle i przestanę z wami pisać bo będę bogaty

The only way is up