DayTrading: Poniedziałek 05.03.2018
Re: DayTrading: Poniedziałek 05.03.2018
masz swiezak daxa w prezencie
pisalem ci kreski kreskami a kierunek to trzeba czuc i widziec go w oczach bo niestety u ciebie na wykresie nie widac nic mam tylko lke teraz
http://wstaw.org/m/2018/03/05/2.png
by nie bylo ze trafilem w kup na 10 to mialem 2oczekujace jeszcze do 11700 ale je zgasilem bo nie weszly
pisalem ci kreski kreskami a kierunek to trzeba czuc i widziec go w oczach bo niestety u ciebie na wykresie nie widac nic mam tylko lke teraz
http://wstaw.org/m/2018/03/05/2.png
by nie bylo ze trafilem w kup na 10 to mialem 2oczekujace jeszcze do 11700 ale je zgasilem bo nie weszly
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
DAX może polecieć po SL poniżej dołka ,możliwy Cypcher ale gwarancji nie daje 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ok,MERLIN pisze:Wyniki z Włoch są dopiero liczone ,pewnie coś więcej będzie wiadomo koło godzin wieczornych .Pary z Euro będą nerwowe ,lepiej ich dzisiaj unikać .
racja.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
A co tam się może zmienić?Pat i tyle.Kurs eurusd zależy od USA,Włochy to pikuś
Nie do końca. Największe obroty na rynku forex są czasu Londyńskiego czyli udział Europy jest największy. Prawie 2x wiekszy niż Ameryki Pólnocnejnowy1234 pisze:A co tam się może zmienić?Pat i tyle.Kurs eurusd zależy od USA,Włochy to pikuś
No ale z tej pracy Karnaka :
resources/file/152072
grzech nie skorzystac .
Byle dobrze wejscie dobrac.
Funt szykuje sie do wzlotu o jakies 90 pipsów.
resources/file/152072
grzech nie skorzystac .
Byle dobrze wejscie dobrac.
Funt szykuje sie do wzlotu o jakies 90 pipsów.
Ostatnio zmieniony 05 mar 2018, 10:46 przez jkar, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
edek to jeszcze nie czas to wg mnie 3 w 5ce jesli to bez wariacji bo 2 bylo na 1,2270 ok
tzn lki ja mam i lki czemu nie
a co do daxa to nie wiem ale zrobili u niemca podwojne dno a to jak na nich mocny poziom obrony przynajmniej teoretycznie
i z przeszlosci 
tzn lki ja mam i lki czemu nie

a co do daxa to nie wiem ale zrobili u niemca podwojne dno a to jak na nich mocny poziom obrony przynajmniej teoretycznie

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
gbpjpy chyba zonk edek zobaczymyTomasz196407 pisze:To dobrzeMERLIN pisze:Coś mieszają bo UJ idzie w dół i EU też idzie w dół
eu na sell i gj tez na sell